[Nieuws] LEGO Ideas Playable Piano bereikt 10.000 supporters

2
1508
LEGO Ideas Playable Piano

Soms is het enorm stil rondom LEGO Ideas, maar in bepaalde gevallen bereiken ze achter elkaar de benodigde supporters. Het LEGO Ideas project van Sleepycow heeft inmiddels ook de 10.000 supporters bereikt op LEGO Ideas. Dat betekent dat dit het vijfde Ideas project is die meegaat naar de 3e review van 2018.


LEGO Ideas Playable Piano

Toen deze inzending net op LEGO Ideas stond, hadden we er al wat aandacht aan besteed in een uitgelicht LEGO Ideas artikel. Dit was afgelopen oktober. Dat houdt dus in dat dit project in nog geen twee maanden tijd de 10.000 stemmen binnen wist te slepen. Dat is al een prestatie op zich. De piano is niet speelbaar zoals de naam doet vermoeden, maar kan wel aangedreven worden met Power Functions zodat hij automatisch zal gaan spelen. Dit wel zonder muziek.

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even wachten tot de uitslag van de derde review-ronde van 2018. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de derde LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van het LEGO Ideas Playable Piano project en denk je dat dit een goede kandidaat zal zijn voor een LEGO Ideas set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!