[Nieuws] LEGO Ideas Museu Nacional bereikt 10.000 supporters

2
1637
LEGO Ideas Museu Nacional bereikt 10.000 supporters

Er zijn momenteel een projecten op LEGO Ideas die aardig in de buurt komen van 10.000 supporters. Merendeels daarvan staan al een tijdje op Ideas en krijgen gestaag meer supporters. Maar het gaat er ook wel eens anders aan toe. Zo is er een project dat afgelopen weekend uit het niet de 10.000 supporters bereikt heeft. We hebben het over het LEGO Museu Nacional.


LEGO Ideas Museu Nacional bereikt 10.000 supporters

LEGO Ideas Museu Nacional bereikt 10.000 supporters

Het nationale museum van Brazilië, Museu Nacional, is het eerste project dat in 2019 de 10.000 supporters weet binnen te slepen. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een bouwwerk van het museum gemaakt met LEGO steentjes. Het idee om dit museum in LEGO vorm uit te brengen is geboren doordat er afgelopen september een hevige brand in het museum is uitgebroken die een groot deel van het museum en haar collectie heeft verwoest.LEGO Ideas Museu Nacional bereikt 10.000 supporters

De kandidaten van de eerste LEGO Ideas review 2019 zijn:

  • Museu Nacional – Rio de Janeiro

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set, is nog even wachten tot de uitslag van de eerste review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van het LEGO Museu Nacional project en denk je dat dit een goede kandidaat zal zijn voor een LEGO Ideas set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!