[Nieuws] LEGO Ideas Medieval Blacksmith bereikt 10K supporters

2
1916
LEGO Ideas Medieval Blacksmith

Met de Medieval Blacksmith kunnen we wederom een Ideas project aan het lijstje toevoegen die de strijd met elkaar aangaan in de tweede LEGO Ideas review van 2019.

LEGO Ideas Medieval Blacksmith

LEGO Ideas Medieval Blacksmith

Laat je wapens smeden en harnas repareren bij de Blacksmith. Dit project van Namirob lijkt gebaseerd te zijn op de middeleeuwen, maar straalt eigenlijk een en al fantasy uit. Om het gebouw is wat groen te vinden en er zijn heel wat kleine details toegevoegd. De binnenkant is volledig voorzien van interieur en het gebouw kent een modulaire opbouw.

LEGO Ideas Medieval Blacksmith

Natuurlijk trekt het exterieur de meeste aandacht. Namirob geeft aan dat hij met name hierop de focus geeft gelegd, om het gebouw zo goed mogelijk naar horen te laten komen. Op de begane grond kan de smid zijn werk verrichten en de eerste verdieping dient als woon- en slaapgedeelte.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2019 zijn:

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even wachten tot de uitslag van de tweede review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Laat van je horen!

Zie jij jezelf een dergelijke set al bouwen of spreekt het thema je niet aan Laat het weten? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!