[Nieuws] LEGO Ideas Addams Family Mansion Modular bereikt 10.000 supporters

1
1697
LEGO Ideas Addams Family Mansion Modular

AFOL777 had de eer dat zijn LEGO Addams Family Mansion in 2016 de 10.000 supporters wist te behalen. Het project was echter niet goedgekeurd en afol777 probeerde het daarom nogmaals. Ditmaal met een kleinere versie van de mansion die tevens modulair is. Niet geheel onverwacht heeft ook dit project de 10.000 supporters weten te bemachtigen.


LEGO Ideas Addams Family Mansion Modular

The Addams Family was een sitcom uit de 60er jaren. De show speelde zich af in en rondom de mansion van The Addams Family op 0001 Cemetery Ridge, en bevatte een grimmig sfeertje en zwarte humor. De Addams Family Mansion Modular is een eerbetoon aan de serie.

Een aantal details:

  • De manison bevat drie verdiepingen die bestaan uit modules.
  • De Mansion is 57cm hoog, 25cm breed en 38cm diep.
  • Er zijn 8 Minifigures aan het project toegevoegd: Morticia, Gomez, Wednesday, Pugsley, Uncle Fester, Grandmama, Cousin It en Lurch.
  • Het bouwwerk bestaat uit 2,975 LEGO steentjes zonder enige modificatie.

De kandidaten van de eerste LEGO Ideas review 2019 zijn:

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set, is nog even wachten tot de uitslag van de eerste review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.


Wat vind jij van dit project?

Wat vind jij van de Addams Family Mansion en denk je dat je er wel een plekje voor hebt in je verzameling, of zie je liever een ander LEGO Ideas project geselecteerd worden? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!