[Nieuws] LEGO Ideas 21318 Treehouse opgedoken (Update)

14
7258
LEGO Ideas 21318 Treehouse opgedoken

In een vestiging van de Dreamland in België is de LEGO Ideas 21318 Treehouse vroegtijdig in de schappen gezet. Gezien het hier om een erkende retailer gaat die de set vroegtijdig in de schappen heeft gezet, zien we geen reden om de foto niet met jullie te delen. Dankzij Leon van Tol en Rob Rijken hebben we inmiddels betere foto’s van de set te pakken. Bedankt mannen! Een aankondiging zal niet lang op zich laten wachten, dus verwacht spoedig de HD visuals van de set. 

LEGO Ideas 21318 Treehouse opgedoken

Foto: ©Rob Rijken

Hoewel de originele inzending indrukwekkend was, is de uitvoering van LEGO een stuk strakker te noemen. Te zien is dat de boom voorzien is van drie plateaus waarop de hutten zich bevinden. Langs de boom loopt een trap om bij de hutten te komen en de boom is voorzien van een volle kroon. Daarnaast is te zien dat de boom ook aangepast kan worden naar een versie voor in de herfst. Zover we nu kunnen zien zal de set vier Minifigures bevatten. Uit hoeveel onderdelen de set exact bestaat is niet duidelijk en ook de definitieve prijs weten we nu nog niet te vertellen. De geruchten geven aan rond de €199,99. Gezien de set al in de schappen ligt, gaan we ervan uit dat de set in augustus of vanaf september al te koop gaat zijn via o.a. LEGO. Neem de info met betrekking tot de prijs en release met een korreltje zout.

Laat van je horen!

Wat vind jij van het LEGO Ideas Treehouse en ben jij van plan de set aan je verzameling toe te voegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!