[Nieuws] LEGO Ideas 21316 The Flintstones regulier verkrijgbaar

0
537
LEGO Ideas 21316 The Flintstones verkrijgbaar

Ben je geen LEGO VIP lid – iets wat we ons moeilijk voor kunnen stellen – dan kun je vanaf vandaag de LEGO Ideas 21316 The Flintstones in huis halen.


LEGO Ideas 21316 The Flintstones regulier verkrijgbaar

LEGO Ideas The Flintstones - headerJe kunt hieronder de officiële beschrijving lezen. Mocht je benieuwd zijn of de set het geld waard is, lees dan onze LEGO Ideas The Flintstones review.

Geniet van het moderne leven met een steentijdgezin in een buitenwijk van Bedrock met het verzamelspeelgoed van LEGO® Ideas 21316 The Flintstones! Dit heerlijk nostalgische bouwspeelgoed bestaat uit het huis van The Flintstones en hun onvergetelijke gezinsauto. Het gedetailleerde huis heeft een afneembaar dak om makkelijk te kunnen spelen, een voordeur die open kan, een bank, een tv, een salontafel, een bowlingbal en kegelelementen, plus een groene bouwplaat als tuin met een bouwbare palmboom. Bouw je eigen Flintstones voertuig waar 4 minifiguren in kunnen, met een autodakelement van textiel dat nieuw is vanaf maart 2019 en een dinosaurusbot dat je erop kunt bevestigen voor creatief spel. The Flintstones werd in 1960 voor het eerst uitgezonden in Amerika. Het was de eerste tekenfilmserie ooit die op primetime te zien was, en is wereldwijd nog steeds favoriet bij jong en oud. Speel hilarische scènes na met de inbegrepen minifiguren van de tekenfilmpersonages Fred Flintstone, zijn vrouw Wilma Flintstone en hun vrienden Barney en Betty Rubble. Of bouw deze instantklassieker van LEGO Ideas en zet hem neer als blikvanger!

De set is te koop via LEGO Shop@Home


Jouw mening telt!

Heb je de set al aan je verzameling toegevoegd of ben je dit nog van plan te gaan doen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links