[Nieuws] LEGO FORMA is uitverkocht

1
1612
LEGO FORMA

Op 27 september kondigde LEGO het LEGO FORMA thema aan. Met dit nieuwe thema probeert LEGO op Indigogo supporters te krijgen in de vorm van volwassen. Het thema zou volgens LEGO de creativiteit en ontspanning moeten bevorderen. Nu anderhalf maand later blijkt dat LEGO FORMA is uitverkocht. 


LEGO FORMA is uitverkocht

LEGO Forma

Goed, wij volwassen LEGO fans weten het al jaren, LEGO is en blijft tof speelgoed dat voor elke leeftijd leuk is om mee te bouwen, spelen en te ontdekken. LEGO is zich hier ook van bewust en om meer volwassenen aan de LEGO te krijgen is LEGO FORMA in het leven geroepen. Meer informatie lees je in de aankondiging van LEGO FORMA.

LEGO FORMA is uitverkocht
De verschillende kleuren van de Splash Koi. De onderste skin is de uiteindelijke versie geworden die in de set zal verschijnen.

Het nieuwe thema slaat aan en alle pakketten die vooraf besteld konden worden zijn inmiddels uitverkocht. LEGO is begonnen met de productie van de sets om ze begin 2019 te verschepen naar de kopers. Het doel van LEGO is met 1334% overschreden en er zijn in totaal 6,674 pakketten geclaimd. Een geslaagde campagne dus.

LEGO FORMA is uitverkocht
Je kunt ook je eigen koi maken met de inkleurbare skin.

Wij hebben de campagne ook gesteund en zullen er een review over publiceren zodra we de sets in huis hebben. We zijn benieuwd of LEGO hiermee een goede set doet of juist de plank misslaat.


We lezen graag jouw mening!

Wat vind jij van LEGO FORMA en heb jij ook een pakket gekocht of vind je het maar niets? Laat het weten in een reactie onder dit bericht of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links