[Nieuws] LEGO Ford Mustang Exclusive Key Chain

3
1270
LEGO Ford Mustang Exclusive Key Chain

De LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang zal vanaf 1 maart te koop zijn. Net als met de LEGO Creator Expert Aston Martin DB5, zal LEGO de release vieren met een exclusieve GWP. Het betreft een LEGO VIP sleutelhanger die tijdelijk weggegeven wordt bij aankoop van de set. Dankzij de LEGO Brand Retail Store Shanghai hebben we de eerste visual van de promotie.


LEGO Ford Mustang Exclusive Key Chain

Het is nog niet 100% zeker dat de promotie wereldwijd geldig zal zijn, maar de berichten die we lezen wijzen er wel op. De sleutelhanger is exclusief voor LEGO VIP leden. De actieperiode loopt van 1 t/m 10 maart 2019. Ben jij nog geen LEGO VIP lid? Lees hier alles over LEGO VIP.

LEGO Ford Mustang Exclusive Key Chain (3)

De sleutelhanger bevat aan de ene kant het LEGO logo en aan de andere kant die van de Ford Mustang. Daarnaast is er een klein LEGO VIP embleempje aan bevestigd. Gezien de zeer positieve reacties op de Ford Mustang, verwachten we dat de promotie zeer snel uitverkocht zal zijn. Mocht je hem aan je collectie willen toevoegen, dan adviseren we er vroegtijdig bij te zijn. Het is nu een kwestie van afwachten over de beschikbaarheid van de sleutelhanger. Daarnaast is te hopen dat LEGO genoeg voorraad heeft van de LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang om teleurstelling te voorkomen.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze exclusieve sleutelhanger en denk je dat je Mustang eerder in huis gaat halen om hem aan je verzameling toe te kunnen voegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links