[Nieuws] LEGO Employee gift 2018 (SPOILERS)

4
3544
LEGO Employee gift 2018

Elk jaar krijgt het personeel van LEGO een exclusieve set als dank voor hun inzet van het afgelopen jaar. Vorig jaar was de set een notenkraker van LEGO Technic vanwege het 40 jarige bestaan van LEGO Technic. Dit jaar is de set ter ere van het 40 jarige bestaan van de LEGO Minifigure. Dankzij Candidbricks en dylanchow zijn de foto’s van de set verschenen. Mocht je zelf voor LEGO werken en de verrassing willen bewaren, dan adviseren we jou om niet verder te lezen vanwege spoilers.


LEGO Employee gift 2018

LEGO Employee gift 2018

De Employee gift van 2018 bestaat uit een bouwbare kerstman Minifigure met slee en rendier. De set is opgebouwd met 1099 onderdelen en bevat daarnaast drie Minifigures. De Minifigures zitten in de cadeaus en zijn ter ere van het 40 jarige bestaan van de Minifig. In de cadeaus zitten een docter, piraat en een Blacktron astronaut. De kerstman en rendier zijn volledig opgebouwd met LEGO onderdelen en bevatten daarnaast de speelfuncties die je bij de normale varianten ziet. Het gezicht van de kerstman is een print. De set bevat ook een conifeer die van het nieuwe plantaardige plastic is gemaakt. De set is bedoeld voor medewerkers van LEGO. Mocht je hem willen toevoegen aan je verzameling, dan zal het de nodige knaken gaan kosten. In het geval je de set wilt hebben, dan raden we je aan om Amazon, Ebay of Bricklink in de gaten te houden. Er zijn namelijk genoeg personeelsleden die de set liever verkopen dan houden.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO Employee gift van 2018 en ben jij van plan de set aan je verzameling toe te gaan voegen? We zijn erg benieuwd en lezen jouw reactie graag onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!