[Nieuws] LEGO echt alles wat je zou moeten weten beschikbaar

2
838
LEGO echt alles wat je zou moeten weten

LEGO boeken, er zijn er tal van en er komen maandelijks nieuwe boeken bij. Zo ook het LEGO echt alles wat je zou moeten weten boek dat sinds deze maand beschikbaar is.

 LEGO echt alles wat je zou moeten weten

In dit officiële LEGO boek vind je alles, maar dan ook ALLES, over LEGO. Weetjes over alle soorten en figuren – van het kleinste onderdeel tot de grootste verzameling.

Dat het beroemdste speelgoed ter wereld uit Denemarken komt, weet iedereen. Maar wie weet dat LEGO eerst nog van hout gemaakt werd? De plastic versie ontstond pas in 1947, naast het houten speelgoed. De rest is geschiedenis…

Lees het allemaal in deze vrolijke en luxe uitgevoerde encyclopedie vol kleurenfoto’s en een schat aan LEGO weetjes. Hoe wordt LEGO gemaakt, wanneer kwamen de eerste minifiguren en wat zijn de grootste LEGO bouwwerken ooit? Een fantastisch kado voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar.

LEGO echt alles wat je zou moeten weten

LEGO echt alles wat je zou moeten weten

Het LEGO echt alles wat je zou moeten weten is te koop bij de onderstaande retailers:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit boek en ben je van plan om het boek aan je verzameling toe te voegen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links