[Nieuws] LEGO DC Super-Villains DLC onthuld

0
204

Voor de LEGO fans die ook graag een game spelen, en dan met name een LEGO game, is er goed nieuws. Mocht je de LEGO DC Super-Villains game in je bezit hebben, dan kun je twee DLC pakketten toevoegen die de game van meer content voorziet. Lees het persbericht hieronder.


LEGO DC Super-Villains DLC onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft nieuwe content en personages bekendgemaakt uit twee nieuwe Aquaman-filmpakketten voor LEGO® DC Super-Villains, verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows pc. De downloadbare pakketten voegen levels en DC-personages toe, geïnspireerd op de langverwachte Warner Bros. Pictures film, Aquaman, die op 13 december in première gaat in de Nederlandse bioscopen.

Voor houders van de Season Pass is de Aquaman Movie Deel 1 DLC sinds 4 december 2018 verkrijgbaar en zal de Aquaman Movie Deel 2 DLC vanaf 8 januari 2019 verkrijgbaar zijn. De Season Pass voegt zes levelpakketten en vier personagepakketten toe, en is inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor €14,99. Voor spelers die de Aquaman-filmpakketten los willen kopen, zijn deze op 8 januari 2019 als bundel verkrijgbaar voor €5,99.

LEGO DC Super-Villains DLC

De met actie overladen Aquaman Movie-pakketten bieden de spelers de mogelijkheid om in de huid te kruipen van het legendarische DC-koppel, Aquaman en Mera, in het onderwaterrijk Atlantis. Zij moeten hun volk leiden tegen Aquamans broer, Orm, die de zeven koninkrijken wil verenigen tegen de bovengrondse wereld. De pakketten breiden de reeds zeer lange lijst met meer dan 150 bekende DC-personages van de basisgame nog verder uit. Het eerste pakket voegt de nieuwe speelbare personages Aquaman (Gladiator), Black Manta (film), Mera, Orm (Gladiator), King Nereus en Queen Atlanna toe. Het tweede pakket voegt de nieuwe speelbare personages Aquaman (film), Vulko, Trench Creature, Murk, Brine King en Orm (film) toe.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het “Justice Syndicate”. Beruchte DC-superschurken uit de “Legion Of Doom” ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen.

Aan het begin van de campagne kunnen spelers hun eigen unieke schurk en hoofdpersonage maken. Hiermee kunnen ze in de verhaalmodus samenwerken met een verscheidenheid aan DC-superschurken. Terwijl spelers voortgang maken, ontgrendelen ze nieuwe mogelijkheden en krachten en kunnen ze hun personage blijven aanpassen om de kwaadaardige bedreiging het hoofd te bieden. Familie en vrienden kunnen op elk moment meedoen in de verhaalmodus met de lokale co-op-ervaringen voor twee spelers, waarin ze hun krachten kunnen bundelen voor epische baasgevechten.

De LEGO DC Super-Villains game is te koop in verschillende edities. Mocht je de game nog niet in je bezit hebben dan kun je hem kopen via één van de onderstaande retailers. Mocht je nog twijfelen, dan kun je onze review van LEGO DC Super-Villains hier vinden.

LEGO DC Comics Super Villains LEGO DC Comics Super-Villains
LEGO DC Comics Super Villains LEGO DC Comics
Super-Villains Limited Edition
(incl. Lex Luthor Minifig)
LEGO DC Comics Super Villains LEGO DC Comics Super-Villains Deluxe Edition
(incl. Lex Luthor Minifig en Season Pass)

Jouw mening telt!

Heb jij de game in bezit en ben je van plan deze DLC aan de game toe te voegen of koop je voor het geld van de game liever een leuke LEGO set? Laat het ons weten in ene reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links