[Nieuws] LEGO Creator Vestas Wind Turbine Designer Video

1
1246
LEGO Creator Vestas Wind Turbine Designer Video

Over een week is de LEGO Creator Vestas Wind Turbine te koop. De set is een heruitgave van het model dat enkel voor een select groepje mensen te krijgen was ter promotie van Vestas. Om extra aandacht te creëren voor de set heeft LEGO de snor van de designer in de picture gezet LEGO Creator Vestas Wind Turbine Designer Video vrijgegeven.


LEGO Creator Vestas Wind Turbine Designer Video

Breng een eerbetoon aan de groene energie-innovatie met de LEGO® Creator Expert 10268 Vestas windturbine. Dit gedetailleerde, gemotoriseerde LEGO model, dat werd ontwikkeld in samenwerking met Vestas, geeft de elegantie en sierlijke beweging van een traditionele windturbine prachtig weer en is inclusief een spar van duurzaam geproduceerd, plantaardig plastic die nieuw is vanaf januari 2019. Het ca. 1 meter hoge bouwwerk torent uit boven een heuvel met bomen en een gezellig huisje met een gemeubileerd terras, een brievenbus, bloemen en een wit hek. Draai de gondel naar links of naar rechts en schakel de inbegrepen Power Functions motor in om de verstelbare wieken van de windturbine te laten draaien en de buitenlamp van het huis te laten branden. Dit model voor verzamelaars, met een vleugje nostalgische charme, is speciaal ontworpen voor een uitdagende en plezierige bouwervaring en vormt een geweldige blikvanger voor thuis of op kantoor. Deze grote LEGO set is inclusief een Vestas onderhoudsvoertuig en 3 minifiguren: een vrouw en 2 Vestas onderhoudstechnici met veiligheidshelmen, plus een figuur van een hond.

– Inclusief 3 minifiguren: een vrouw en 2 Vestas onderhoudstechnici met opdruk van de letter V op hun bovenlijf, plus een figuur van een hond.
– De set is inclusief een LEGO® Power Functions medium motor, een batterijhouder, en 2 verlengsnoeren van 50 cm die nieuw zijn vanaf januari 2019.
– Deze LEGO® Creator Expert Vestas windturbine set heeft verstelbare wieken, een gedetailleerde toren, een bewegende gondel met waarschuwingslichten voor de luchtvaart, een Vestas onderhoudsvoertuig, bomen, gras en een huis met een tuin, bloemen, een hek en een terras met 2 stoelen, een tafel en een parasol.
– Draai de gondel naar links of naar rechts en schakel de inbegrepen Power Functions motor in om de verstelbare wieken van de windturbine en de werkende buitenlamp aan te zetten.
– Breng een eerbetoon aan de technologie van duurzame energie met dit bouwbare speelgoedmodel.
– Open de deuren van het onderhoudsvoertuig en trek het uitschuifbare gereedschapsvak naar buiten.
– Inclusief een spar die gemaakt is van duurzaam geproduceerd, plantaardig plastic en nieuw is vanaf januari 2019.
– Accessoire-elementen: 2 veiligheidshelmen, gereedschap en 2 enveloppen.
– Deze set bestaat uit meer dan 800 elementen en is geschikt voor kinderen van 12 jaar en ouder.
– Afmetingen: ca. 100 cm hoog, 62 cm breed en 31 cm diep.

De set kost in Nederland en België €199,99 en is vanaf 23 november te koop via LEGO.

Bekijk de set op LEGO Shop@Home


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de video en maakt het jou extra enthousiast om de set in huis te halen? We zijn benieuwd en lezen graag jouw mening in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links