[Nieuws] LEGO Creator Expert Ford Mustang opgedoken

7
5543
LEGO Creator Expert Ford Mustang opgedoken (1)

UPDATE: LEGO heeft de afbeelding inmiddels verwijderd. Omdat we weten dat we vroeg of laat een takedown verzoek gaan krijgen, hebben we de afbeelding alvast vervaagt.

De volgende LEGO Creator Expert auto wordt de Ford 1967 Mustang. De eerste afbeelding van de set is door LEGO zelf naar buiten gebracht. Bekijk de LEGO Ford Mustang hieronder.


LEGO Creator Expert Ford Mustang

De set is op de officiële LEGO.com website op de pagina thema’s naar buiten gebracht. Hoogstwaarschijnlijk is dit een fout van LEGO, en daar willen we natuurlijk graag van profiteren. We hadden al het één en andere over de set gehoord in de wandelgangen, maar konden er niets over vrijgeven.

Wat we weten is dat de set hoogstwaarschijnlijk in maart beschikbaar zal zijn voor LEGO VIP leden en vanaf april voor niet VIP leden. Over de prijs en het aantal onderdelen hebben we geen info. We verwachten spoedig een aankondiging. Zodra we meer weten zullen we dat natuurlijk met jullie delen.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de set en wordt je er enthousiast van? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!