[Nieuws] LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander verkrijgbaar

12
5732
LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

Van de set waren al de nodige leaks verschenen en een LEGOLAND vestiging in Duitsland verkocht de set al vroegtijdig. De verrassing is dan ook een beetje af, maar dat mag de pret niet drukken voor een officiële aankondiging. Lees hieronder alles over de LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander set.

LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

De set is ter ere van het 50 jarige jubileum van de maanlanding en laat jou een Apollo 11 Eagle Lunar bouwen die op een bouwbaar maanlandschap geplaatst kan worden. Er zijn twee astronaut Minifiguren toegevoegd. Het is opvallend dat ze geen naam hebben gekregen en er ook geen verwijzing naar gemaakt wordt. De set bestaat uit 1087 onderdelen en zal €99,99 gaan kosten. Hieronder is de volledige productomschrijving te lezen.

Breng een eerbetoon aan de ruimtevaart met de NASA Apollo 11 Maanlander!

Vier de eerste bemande maanlanding ooit met deze LEGO® Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Maanlander bouwset, ontwikkeld in samenwerking met NASA ter gelegenheid van deze historische gebeurtenis die precies 50 jaar geleden de wereld ademloos liet toekijken. Dit verzamelobject bestaat uit een zeer gedetailleerde replica van de maanlander Eagle van de Apollo 11, plus een weergave van het maanoppervlak, compleet met krater, voetstappen en een Amerikaanse vlag. De daaltrap heeft een goudkleurig landingsgestel en panelen, een camera die open kan, laserluiken en een ladder, terwijl de stijgtrap beschikt over een gedetailleerd interieur met ruimte voor 2 astronauten. Dit model, dat is afgewerkt met een naamplaatje van de Apollo 11 Maanlander, is een geweldige blikvanger voor thuis of op kantoor. Het biedt een uitdagende en boeiende bouwervaring vol nostalgie. Inclusief 2 minifiguren van astronauten met NASA decoratie en goudkleurige helmen.

LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander (16)

  • Inclusief 2 minifiguren van astronauten met NASA decoratie en gouden helmen.
  • Deze geavanceerde LEGO® set bevat een gedetailleerde replica van de maanlander Eagle met afzonderlijke stijg- en daaltrap, plus een weergave van het maanoppervlak met een krater, voetsporen en een Amerikaanse vlag.
  • De daaltrap beschikt over een goudkleurig landingsgestel en panelen die nieuw zijn vanaf juni 2019, een camera die open kan, laserluiken en een ladder.
  • De stijgtrap heeft een gedetailleerd interieur met ruimte voor 2 astronaut-minifiguren.
  • Breng een eerbetoon aan de ruimtevaart met dit zeer gedetailleerde model om neer te zetten.
  • Accessoire-elementen: een van stenen gebouwde videocamera en een laserreflector.
  • Gedecoreerde elementen die nieuw zijn vanaf juni 2019: het naamplaatje van de Apollo 11 Maanlander en goudkleurige elementen.
  • Afmetingen: ca. 20 cm hoog, 22 cm breed en 20 cm diep.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander en ben je van plan hem toe te voegen aan je verzameling of gaat jouw voorkeur uit naar andere thema’s? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!