[Nieuws] LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang verkrijgbaar

8
4507
LEGO Creator Expert Ford Mustang verkrijgbaar

Vanaf nu is de LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang verkrijgbaar. Menig AFOL is positief te spreken over de set en we verwachten dan ook dat de set zeer populair gaat zijn. Hieronder vatten we de set kort samen en lees je meer over de tijdelijke promotie waar je van kunt profiteren.


LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang verkrijgbaar

LEGO 10265 with engine

–> Lees onze review van de LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang hier <–

De LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang is opgebouwd uit 1471 onderdelen en kan aangepast worden naar een versie die een brutaler uiterlijk heeft. De keuze is aan jou! In Nederland en België gaat de set €139,99 kosten. Er is geen VIP Early Access, maar LEGO VIP leden krijgen er tijdelijk een gratis sleutelhanger bij. Hoewel het voor sommige mensen weinig uit zal maken, is dit in feite een knipoog naar de sleutelhanger die je vaak krijgt bij aankoop van een nieuwe auto. De promotie is beschikbaar van 1 t/m 10 maart of zolang de voorraad strekt. Je dient er natuurlijk VIP lid te zijn wil je er gebruik van willen maken. Meer over het LEGO VIP programma lees je hier. De set zal vanaf 1 maart te koop zijn in de LEGO Brand Retail Stores of online via LEGO Shop@Home. Wil je profiteren van de VIP sleutelhanger, dan is het advies niet te lang te wachten met aankopen.

De Ford Mustang is te koop via LEGO Shop@Home

LEGO Ford Mustang Exclusive Key Chain


Jouw mening telt!

Ga jij de set aan je verzameling toevoegen? Doe je dit vanaf dag één of stel je de aankoop uit naar een later moment dit jaar? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links