[Nieuws] LEGO Christmas Ideas Book (update)

0
1292
LEGO Christmas Ideas Book

Afgelopen januari kon je hier het nieuws lezen dat er het LEGO Christmas Ideas Book zal verschijnen. Het boek is inmiddels voorzien van meer informatie en is te pre-orderen. Reden voor ons om het artikel van een kleine update te voorzien.

LEGO Christmas Ideas Book

Met het LEGO Christmas Ideas Book krijg je de mogelijkheid om aan de hand van instructie 50 bouwwerken te maken die gerelateerd zijn aan de kerstperiode. Het boek is met name bedoeld voor kinderen, maar ook de AFOL’s die wat inspiratie kunnen gebruiken zullen met dit boek uit de voeten kunnen.

LEGO Christmas Ideas Book

Need to keep a little LEGO® fan entertained over the holiday season? Packed full of original, inspirational build ideas for LEGO holiday decorations, gifts and games, this is perfect for LEGO fans and children who enjoy building and crafting. From fun tree decorations, a cute family of penguins, and a snowflake garland to quick LEGO building challenges suitable for the whole family, you won’t run out of ideas with this book over the holiday season.

50 winter holiday-themed activities will keep kids busy counting down to the holidays and throughout the winter holidays. The book comes with the bricks you need to make an exclusive festive LEGO mini build!

Het is nog even wachten op het boek, want de releasedatum staat op 3 oktober 2019. Desondanks is het boek wel te pre-ordenen via Amazon en Bol.com. Of het boek op den duur ook een Nederlandstalige editie krijgt is nog niet duidelijk, maar we verwachten van wel.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van het LEGO Christmas Ideas Book en denk je dat het een handige boek is voor je verzameling? Laat het ons weten in een reactie 😉

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links