[Nieuws] LEGO Boost Droid Commander Designer Video

0
723
LEGO Boost Droid Commander Designer Video banner

In augustus zal de LEGO Star Wars Boost Droid Commander set te koop zijn. Van de set is al heel wat details bekend, maar om het allemaal nog even dunnetjes te benadrukken heeft LEGO een Designer Video vrijgegeven.

LEGO Boost Droid Commander Designer Video

LEGO Star Wars 75253 BOOST Droid Commander

In de Designer Video laten “de snor” en Steve Geist zien wat je allemaal van de set kunt verwachten. Daarnaast krijg je een beeld hoe de LEGO Boost Droid Commander App werkt en wat er allemaal mogelijk is. De LEGO Star Wars 75253 Boost Droid Commander staat gepland voor een release in augustus en kost in Nederland en België €219,99. Met de set kun je drie droids bouwen die vervolgens aangedreven kunnen worden met de bijgeleverde Boost motoren en de Boost Hub. De Hub dien je onderling te wisselen. Wil je alle drie de droids aan kunnen drijven zonder te wisselen, dan heb je daarvoor nog twee extra LEGO Boost Hubs nodig.

De LEGO Boost Droid Commander App is al te downloaden voor Android en IOS apparaten. Je kunt hieronder de linkjes vinden om de app alvast te downloaden en te bekijken:

Word jij enthousiast van de Droid Commander set?

We zijn benieuwd wat jij van de LEGO Star Wars Boost Droid Commander set vindt en of je na het zien van de video van plan bent de set in huis te halen? Laat ons daarom weten wat jou aanspreekt en wat je tegenstaat in een reactie hieronder.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links