[Nieuws] LEGO Black VIP Display stand onthuld

11
1562
LEGO Black VIP Display stand onthuld

Enige tijd geleden kon je hier al lezen dat LEGO toch nog een promotie in de planning heeft staan voor de Black VIP Card bezitters. De beloofde promoties waren tot nu toe, zacht gezegd, teleurstellend te noemen. Zal de Black VIP Card Stand een pleister op de wond zijn of juist niet?


LEGO Black VIP Display Stand onthuld

LEGO Black VIP Display Stand

De Black VIP Card standaard zal ergens deze week aangeboden worden aan de LEGO VIP leden die de Black VIP Card in bezit hebben. Voor zover we weten zal ieder die de kaart bezit, een unieke code via de mail ontvangen. De code dient verzilverd te worden op LEGO Shop@home. Of de promotie ook geldig is in de Brand Retail Stores is onduidelijk. LEGO zou een flinke flater staan als dit niet het geval is. Er is wel een LEGO Star Wars aankoop vereist om gebruik te maken van de promo.

Het bouwbare display bevat een Minifigure met een exclusieve print op de torso en een dummy van een Black VIP Card zodat je die van jezelf kunt blijven gebruiken.

De Black VIP Card was beschikbaar voor LEGO fans die de LEGO Star Wars 75192 UCS Millennium Falcon voor 31 december 2017 kochten via LEGO.


We lezen graag jouw mening!

Wat vind jij van de LEGO Black VIP Display Stand? Valt de promotie je tegen, kun je ermee leven of vind je het geheel een aanfluiting? Laat jouw ongezouten mening achter in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!