[Nieuws] LEGO Black VIP Card Display promotie

2
1098
LEGO Black VIP Card Display promotie

Vanaf vandaag gaat de LEGO Black VIP Card Display* promotie in en dat betekent dat houders van deze kaart de set aan hun verzameling toe kunnen gaan voegen.


LEGO Black VIP Card Display promotie

Er zal een code worden verstuurd naar de houders van de Black VIP Card die recht geeft op één exemplaar van de set. De code kun je inlossen op LEGO Shop@Home en wellicht ook in de LEGO Brand Retail Stores. Dit laatste is nog niet bevestigd en kunnen we niet met zekerheid zeggen. Wel hebben te horen gekregen dat het versturen van de codes vertraging heeft opgelopen.

LEGO Black VIP Display Stand

Om de display te bemachtigen dien je een LEGO Star Wars aankoop te doen. Het totale bedrag is niet van belang en een sleutelhanger zou al genoeg moeten zijn. De promotie loopt tot en met 31 december 2018 en is enkel geldig voor houders van de Black VIP Card.

Vergeet niet dat er naast deze promotie ook nog andere promoties zijn waarvan je kunt profiteren. Alle promoties vind je in dit overzicht.

* De Black VIP Card werd verstrekt aan fans die de LEGO Star Wars 75192 UCS Millennium Falcon kochten voor 1 januari 2018. De kaart wordt niet meer verstrekt.


Jouw mening telt!

Ga jij profiteren van deze promotie of laat je hem aan je voorbij gaan? We lezen het graag in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links