[Nieuws] LEGO Black Friday deals 2018

1
5201
LEGO Black Friday deals 2018

Black Friday is bij uitstek de dag waarop de meeste (web)winkels je doodgooien met strakke aanbiedingen en acties om jou te verleiden tot het doen van een aankoop. Voorheen heette de Black Friday bij LEGO Brick Friday, maar dat is dit jaar anders. Dit neemt niet weg dat LEGO niet met aanbiedingen komt. In tegenstelling, want LEGO heeft de Black Friday deals 2018 bekendgemaakt. 


LEGO Black Friday deals 2018

LEGO start op donderdag 22 november al met de LEGO Black Friday deals 2018. Gedurende het weekend zijn er diverse sets voorzien van 20% korting en is er elke dag een set in de aanbieding met 30% korting. De actie loopt tot en met maandag 26 november (Cyber Monday).

LEGO Black Friday deals 2018 (1)

Naast de kortingen geeft LEGO tijdens dat weekend ook de LEGO 40292 Christmas Gift Box weg. De set is gratis bij besteding vanaf €85. Voor alle aanbiedingen geldt op=op! Wees dus op tijd als je wilt profiteren zodat je niets misloopt.

Let er op dat aankomend weekend een speciaal LEGO VIP weekend is. Tijdens dit weekend krijgen VIP leden dubbele VIP punten, eerder toegang tot de LEGO 40292 Christmas Gift Box en gratis verzending op alles. Ben je LEGO VIP, dan kun je kiezen een week te wachten, of van beide te profiteren natuurlijk.

  • LEGO VIP weekend [17 t/m 18 Nov.] 
  • LEGO Black Friday [22 t/m 26 Nov.] 

Bekijk de promoties op LEGO Shop@Home

Hieronder het overzicht met wisselende sets die gedurende het weekend 30% korting krijgen en daaronder de sets die het gehele weekend 20% korting hebben.

LEGO Black Friday deals 2018 LEGO Black Friday deals 2018 LEGO Black Friday deals 2018 LEGO Black Friday deals 2018 LEGO Black Friday deals 2018LEGO Black Friday deals 2018


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen en zorgt dit ervoor dat je twijfelt tussen het LEGO VIP weekend of het weekend van Black Friday? We zijn erg benieuwd en lezen jouw reactie graag onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links