[Nieuws] LEGO Accessoires maart 2019 verkrijgbaar

0
1232
LEGO Accessoires maart 2019 verkrijgbaar

Maart is begonnen en dat betekent dat de nodige nieuwe LEGO sets vanaf vandaag te koop zijn. In dit topic lichten we de nieuwe LEGO accessoires uit zodat je precies weet wat ervan kunt verwachten.


LEGO Accessoires maart 2019 verkrijgbaar

De nieuwe LEGO accessoires bestaan uit een aantal leuke items die je in huis kunt halen. Natuurlijk kun je ze gebruiken in jouw eigen huis, maar ze zijn ook ideaal om ze cadeau te doen aan een LEGO fan. De prijzen van dergelijke sets vallen vaak mee en hierdoor kunnen ze als opvulling worden gebruikt. Dit kan handig zijn als je gebruik wilt maken van een promotie of voor gratis verzending! Omdat er veel nieuwe accessoires zijn hebben we ze voor het gemak voor je op een rijtje gezet.


LEGO 853906 Birthday Card

LEGO 853906 Birthday Card

Dit kleine setje is ideaal als je jarig bent om weg te geven of als cadeau te krijgen. Met de 40 onderdelen dat het setje rijk is, kun je een schiettent maken. Het doosje dient als verpakking, maar is onderdeel van het geheel en kan gebruikt worden als schietschijf. Door de toevoeging van twee hoofdjes en haar-elementen, heb je de keuze of de Minifig een jongen of meisje wordt. De set kost €4,99 en is te koop in de LEGO Brand Retail Stores en via LEGO Shop@Home.

Het setje is te koop op LEGO Shop@Home


LEGO 853900 Magnets & LEGO 853915 Magnets

LEGO 853900 Magnets & LEGO 853915 Magnets

Door de jaren heen heeft LEGO flink wat magneten uitgebracht en ook dit jaar komen ze met twee nieuwe sets. Beide sets bevatten vier magneten die in een dikke 4×4 brick zijn verwerkt. Het verschil tussen de sets is de kleur van de magneten. De prijs van beide sets is €8,99 en ze zijn te koop in de LEGO Brand Retail Stores en op LEGO Shop@Home.

Beide sets zijn te koop op LEGO Shop@Home


Visuals LEGO 853902 Buildable Keychain

LEGO 853902 Buildable Keychain - header

De Buildable Keychain bestaat uit 17 onderdelen waaronder een 2×4 brick in Tan kleur. Met de bijgeleverde onderdelen kun je de 2×4 brick voorzien van een persoonlijke touch. De sleutelhangers zijn te gebruiken bij de Key Holder hieronder. De prijs van de set is €5,99 en vanaf te koop in de LEGO Brand Retail Stores en op LEGO Shop@Home.

De set is te koop op LEGO Shop@Home


Visuals LEGO 853913 Key Holder

Visuals LEGO 853913 Key Holder

Met de LEGO 853913 Key Holder kun je jouw sleutels op een kleurrijke en georganiseerde manier opbergen. De set is opgebouwd met 44 LEGO steentjes en bevat plakkers om ze aan de muur te bevestigen. De set komt met een aantal gekleurde 2×4 bricks waarvan de zwarte als sleutelhanger dient. Mocht je al sleutelhangers hebben, dan is dit een mooie manier er nu effectief gebruik van te maken. Je kunt de bouwbare sleutelhangers hierboven met deze set combineren. De set kost €9,99 en is te koop in de LEGO Brand Retail Stores en via LEGO Shop@Home.

De set is te koop op LEGO Shop@Home


LEGO Friends 40360 Name Sign

LEGO Friends 40360 Name Sign

Zoals de naam al doet verraden kan er een naambord mee gebouwd worden. Dit wordt gerealiseerd door middel van 91 onderdelen. Om het naambord wat te personaliseren zijn er stickers toegevoegd waarmee je o.a. je naam kunt plakken. Er zijn drie velletjes toegevoegd om af te kunnen wisselen. Het bord geeft de mogelijkheid om neergezet of opgehangen te worden. De set is voor €9,99 te koop bij de LEGO Brand Retail Stores en via LEGO Shop@home.

De set is te koop op LEGO Shop@Home


Zit er iets interessants voor je tussen?

Natuurlijk zijn we benieuwd of één of meerdere van deze sets jouw interesse hebben gewekt. Laat ons daarom vooral weten waar jouw oog op gevallen is en of je de sets voor jezelf of een ander in huis haalt.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links