[Nieuws] LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City San Diego Comic-Con

8
1586
LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City San Diego Comic-Con

Van 18 tot en met 21 juli 2019 zal de San Diego Comic-Con plaatsvinden. Traditiegetrouw zal LEGO met een aantal Comic-Con Exclusives op de proppen komen. Leuk als je erbij bent, minder leuk als je ze wilt verzamelen als jij je aan de andere kant van de wereld bevindt. De eerste SDCC ’19 set was gisteren al onthuld, vandaag heeft LEGO de tweede exclusive met de wereld gedeeld.

LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City San Diego Comic-Con

LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City San Diego Comic-Con

The Dark Knight of Gotham City bestaat uit 427 onderdelen en is daarmee stukken groter dan de Captain Marvel and the Asis set. De set maakt het mogelijk om een deel van Gotham City in miniatuur te bouwen en is ter ere van het 80 jarige bestaan van Batman. Bijkomend is een bedrukte 2×4 tile met daarop het “Batman 80 Years” logo. De set zal eveneens $45 gaan kosten en is exclusief tijdens de San Diego Comic-Con verkrijgbaar. Dit is als je geluk hebt een lootje te bemachtigen. Het kan zijn dat LEGO de instructies ten tijde van de SDCC publiceert, helaas ben je dan overgeleverd aan de onderdelen die je zelf kunt bemachtigen. Eventuele exclusieve Minifigures of onderdelen zullen vooralsnog niet via LEGO te koop aangeboden worden.

LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City San Diego Comic-Con

LEGO heeft bekendgemaakt dat ze regiogebonden exclusives wereldwijd beschikbaar zullen maken. In hun statement heeft het bedrijf duidelijk gemaakt dat Comic-Con Exclusives hier niet onder vallen. Mocht je daar meer over willen weten, dan kun je er meer over lezen in hun regional exclusive products statement.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City San Diego Comic-Con en vind je het jammer dat de set niet wereldwijd beschikbaar komt, of kun je ermee leven. We lezen ook graag als je de set toch aan je verzameling probeert toe te voegen. Laat het weten een reactie hieronder of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!