[Nieuws] LEGO 5005907 Apollo Lunar Lander Patch promotie

4
2655
LEGO 5005907 Apollo Lunar Lander Patch

Update: Er zijn meer promoties ingegaan. Bekijk de LEGO Promoties juni 2019 overzicht voor alle promoties waarvan je kunt profiteren.


Origineel bericht: Sinds vandaag is de LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo Lunar Lander verkrijgbaar. De release wordt gevierd met een gratis unieke en exclusieve Apollo Lunar Lander Patch. Hieronder alle details over de promotie zodat je hem niet aan je voorbij hoeft te laten gaan.

LEGO 5005907 Apollo Lunar Lander Patch

LEGO 5005907

De LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander is te koop via LEGO. Om de lancering van deze set te vieren geeft LEGO gratis de bovenstaande patch weg aan LEGO VIP leden die tussen 1 en 9 juni de set kopen. Nu gaat op 5 juni de promotie van de LEGO 40335 Space Rocket Ride in, maar de verwachting is dat de patch dan al lang en breed niet meer op voorraad is. Gezien de populariteit van de NASA Apollo Saturn V set, verwachten we dat de NASA Apollo 11 Lunar Lander set hier niet aan zal onderdoen. Je kunt een gokje nemen, maar wil je hem echt hebben dan raden we aan om de aankopen te spreiden om de patch niet mis te lopen. De Patch bevat een afbeelding van de Lunar Lander in microvorm zoals hij te vinden is in de LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V set.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze patch en ben je van mening dat dit een leuke promotie is of had je liever een andere soort promotie gezien? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links