[Nieuws] LEGO 40346 LEGOLAND opgedoken (Update)

6
3143

Niet één maar liefst twee nieuwe LEGOLAND setjes zullen te koop zijn in LEGOLAND pretparken. Via een Deense verkoopsite is er een foto verschenen van de LEGO 40346 LEGOLAND.

LEGO 40346 LEGOLAND opgedoken

LEGO 40346 LEGOLAND

Naast de eerder verschenen LEGO 40347 Driving School dit jaar is er een nieuwe LEGOLAND exclusieve set opgedoken. Via een Deense verkoopsite is er een advertentie te zien met een foto van de LEGO 40346 LEGOLAND set. Er zijn diverse attracties te vinden en er is ook aankleding in de vorm van een wc, bankje met prullenbak en bloemen, de ingang van het park en een kleine LEGO Shop aanwezig. De set bevat maar liefst 11 Minifiguren. Via een bijgevoegd stickervel kan de naam van het park aangepast worden. Dit doet vermoeden dat de set in verschillende LEGOLAND pretparken verkocht zal worden. De set valt daarom niet onder de regel van tijdelijke exclusieve sets. De set kost in Denemarken DKK 799 wat omgerekend €107 is. Het aantal van 1336 onderdelen moet nog bevestigd worden. Zodra we meer weten voorzien we dit artikel van een update.

Wat vind jij van deze set?

We zijn benieuwd wat jij van deze LEGO 40346 LEGOLAND set vindt en of je van plan bent de set aan je verzameling toe te voegen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!