[Nieuws] LEGO 40334 Avengers Tower opgedoken

6
1415
LEGO 40334 Avengers Tower opgedoken

De laatste tijd weet LEGO ons maar in beperkte mate op de hoogte te brengen over aankomende promoties. Desalniettemin is het een verrassing wat komen gaat. Afgelopen weekend zijn er beelden opgedoken van een nieuwe promotie die waarschijnlijk in april beschikbaar gesteld wordt.


LEGO 40334 Avengers Tower opgedoken

LEGO 40334 Avengers Tower opgedoken

LEGO weet de laatste tijd de spanning erin te houden en onthuld weinig over aankomende promoties. Gelukkig werd er op de LEGO Store kalender van een Spaanse LEGO Certified Store, deze promotie gespot. De LEGO 40334 Avengers Tower set bevat een Microscale versie van de Avengers Tower, Micro Quinjet en komt met een exclusieve Minifig van Tony Stark. De promotie zou volgens de Spaanse kalender moeten lopen van 22 t/m 30 april bij aankopen vanaf €80. Of de promo ook voor de rest vna Europa uitgerold wordt is nog even afwachten. Van zodra dat we meer informatie hebben zullen we dit natuurlijk delen.


Jouw mening telt!

Ben jij een liefhebber van LEGO Marvel sets en ga je de Avengers Tower aan je verzameling toevoegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Vorig artikel[Nieuws] LEGO 30384 Snowspeeder Polybag opgedoken
Volgend artikel[Uitgelicht] Toekomst van LEGO Star Wars
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.