[Nieuws] Laatste dag dubbele LEGO VIP punten december ’18

0
280
Dubbele LEGO VIP punten maart 2018

Een kleine heads-up van onze kant. Vandaag is de laatste dag dat je nog kunt profiteren van de dubbele VIP punten op LEGO Shop@Home en in de LEGO Brand Retail Stores.


Laatste dag dubbele LEGO VIP punten

De actie loopt aan het einde van de dag af. Mocht je nog een set op het oog hebben voor de kerstdagen, dan kun je gebruik maken van onder andere deze actie. Naast dat zijn de onderstaande aanbiedingen geldig op het moment van schrijven. Vergeet niet ook te kijken bij de set in de uitverkoop en die binnenkort uit de handel gaan.

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


Extra dubbele VIP punten december '18

Van 7 tot en met 10 december krijg je op alle bestellingen dubbele VIP punten. De actie telt niet dubbel op sets die al de gehele maand voorzien zijn van dubbele VIP punten.


Gratis LEGO 40293 Christmas Carousel

LEGO Shop promoties december 2018

De LEGO 40293 Christmas Carousel is gratis bij een minimale besteding van €85 op LEGO Shop@Home of in de LEGO Brand Retail Stores. De actie loop van 30 november tot en met 24 december, of zolang de voorraad strekt! Twijfel je of dit setje wel wat voor je is? Lees dan onze LEGO 40293 Christmas Carousel review om de knoop door te hakken.


20% korting op alle LEGO Technic sets

LEGO Shop promoties december 2018

Op LEGO Shop@Home en in de LEGO Brand Retail Stores zullen alle LEGO Technic sets 20% korting krijgen. De actie loop van 30 november tot en met 24 december of zolang de voorraad strekt!


20% korting op LEGO Advent Calenders

LEGO Shop promoties december 2018

Op dit moment heeft LEGO de LEGO Advent Calendars in de aanbieding met 20% korting. Voor de actie geldt op=op.


Jouw mening telt!

Ben jij van plan te profiteren op het laatste moment, heb je inmiddels alles al in huis wat je wilt hebben, of wacht je op een betere actie? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links