[Nieuws] Inhoud doos The LEGO Movie 2 CMF bekend

5
1302
Inhoud doos The LEGO Movie 2 CMF

Dankzij een aantal websites en een Facebookgroep weten we de inhoud van een doos The LEGO Movie 2 Collectible Minifigures.


Inhoud doos The LEGO Movie 2 CMF

LEGO 71023 The LEGO Movie 2 CMF

Het is bij een nieuwe serie Collectible Minifigures altijd de vraag wat de verdeling gaat zijn aan Minifiguren en of er ook een Chase Figure toegevoegd is. Hoewel de Chase Fig het leuk maakt om toch een volledige verzameling te realiseren, maakt het ook dat de handel in dergelijk figuren soms te gek voor woorden is. Uiteindelijk is het simpelweg vraag en aanbod, maar LEGO heeft hier wel invloed op. Bij de Collectible Minifigures van The LEGO Movie 2 gaat het gelukkig allemaal meevallen. Een volle doos bevat namelijk drie complete series aan Minifigures. Dit brengt een tevens een mooie bijkomstigheid met zich mee, en dat is dat je samen met twee andere LEGO fans een volle doos aan kunt schaffen en kunt verdelen. Het ouderwets voelen kan natuurlijk ook nog gewoon, des te leuker het is als je een volledige serie weet te vinden ­čśë

De┬áLEGO 71023 The LEGO Movie 2 CMF zal vanaf 1 februari in de winkels liggen. De Blind Bags kosten ÔéČ3,99 per stuk. Er zijn in totaal 20 verschillende Minifigures te verzamelen.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van het nieuws dat er drie volledige series aan CMF in een volle doos zitten? Ben je blij dit te horen of vond je het verzamelen van de unieke Minifigures juist leuk om te doen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!