[Nieuws] HD visuals LEGO Movie 2 CMF

5
917
HD visuals LEGO Movie 2 CMF

Eerder deze week dook via de LEGO catalogus voor de eerste helft van 2019 de eerste afbeelding op van de nieuwe Collectible Minifigures (CMF). Het was daarom ook wachten totdat de officiële visuals vrijgegeven zouden worden. Dankzij de Argos in de VK hebben we er niet lang op hoeven te wachten.


HD visuals LEGO Movie 2 CMF

LEGO Movie 2 CMF

De serie komt met 20 The LEGO Movie 2 en Wizard of Ozz Minifigures. Wat de verdeling per Minifig per doos is is niet duidelijk. Het is te hopen dat LEGO niet nogmaals een Chase Minifig toe heeft gevoegd. De prijs van een Blind Bag zal €3,99 zijn en de serie ligt vanaf februari in de winkel. De Blind Bags zijn dubbel verpakt. De exacte reden is niet bekend, maar we gaan ervan uit dat LEGO hiermee wil voorkomen dat precies te voelen is welke Minifig in welk zakje zit. Het voelen zal niet onmogelijk zijn, maar verwacht wel een extra uitdaging.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze serie CMF en zitten er favorieten voor je tussen? We zijn ook benieuwd of jij de volledige serie gaat sparen of dat je het enkel houdt bij bepaalde Minifigs. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!