[Nieuws] LEGO Boost Droid Commander Nu verkrijgbaar

7
1288
LEGO Star Wars 75253 BOOST Droid Commander

Begin mei kondigde LEGO de LEGO Star Wars 75253 BOOST Droid Commander set aan. De set is een combinatie van LEGO Boost en LEGO Star Wars en geeft de mogelijkheid om drie droids te bouwen en te besturen. De release stond gepland voor begin september, maar LEGO heeft deze vervroegd. De set is vanaf heden te koop.

LEGO Boost Droid Commander nu verkrijgbaar

LEGO Star Wars 75253 BOOST Droid Commander Box Front

Door het makkelijke programmeren in LEGO Boost en de uitgebreide functies kunnen de droids tot leven worden gebracht. LEGO geeft aan dat er meer dan 40 interactieve missies te volgen zijn met de set. Het geheel bestaat uit 1177 onderdelen en hiermee kunnen een Gonk Droid, Mouse Droid en R2-D2 worden gebouwd. Alle benodigde LEGO Boost onderdelen zijn bijgevoegd om direct van start te gaan. Door middel van de LEGO Boost app kun je de droids programmeren zodat ze jouw commando’s opvolgen. De set kost bij LEGO €219,99, maar is momenteel voor €199,99 te koop bij Amazon. Je dient er wel Amazon Prime lid voor te zijn om de set nu al te kunnen kopen. Bij LEGO zitten er geen restricties aan verbonden.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Star Wars 75253 BOOST Droid Commander set en denk je dat je de set in huis gaat halen of heb je er maar weinig mee? Laat een reactie achter onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!