[Nieuws] Extra dubbele VIP punten december ’18

0
1197
Extra dubbele VIP punten december '18

Vanaf vandaag verdien je dubbele VIP punten op al jouw aankopen. Deze promotie is, net als de huidige, onaangekondigd in het leven geroepen. Dit doet natuurlijk niets af aan het feit dat het prettig is dat deze nu geldig zijn. Hieronder het overzicht van de huidige promoties


Extra dubbele VIP punten december ’18

In oktober kon je twee weken lang profiteren van dubbele VIP punten, in het weekend van 17 november strooide LEGO nogmaals met dubbele VIP punten en ook nu kun je weer profiteren. De actie is maar kortstondig en loopt van 7 t/m 10 december. Mocht je er gebruik van willen maken dan is het aan te raden niet te lang te twijfelen. LEGO heeft nog ene aantal acties en aanbiedingen, wie weet kun je het combineren om het maximale eruit te halen.

LET OP: Mocht je gebruik willen maken van de LEGO Overwatch pre-orders op LEGO Shop@Home, dan zul je geen aanspraak maken op de gratis 40293 Christmas Carousel. In het geval je nog wilt profiteren van de LEGO Star Wars: Het leven van Luke Skywalker bundel of de LEGO Marvel: Infinity Stone-veroveringsbundel, dan kun je dat op het moment van schrijven nog doen. De aanbiedingen waren geldig tot en met 6 december, maar staat nog steeds online.


Dubbele LEGO VIP punten

Extra dubbele VIP punten december '18

Van 7 tot en met 10 december krijg je op alle bestellingen dubbele VIP punten. De actie telt niet dubbel op sets die al de gehele maand voorzien zijn van dubbele VIP punten.

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


Gratis LEGO 40293 Christmas Carousel

LEGO Shop promoties december 2018

De LEGO 40293 Christmas Carousel is gratis bij een minimale besteding van €85 op LEGO Shop@Home of in de LEGO Brand Retail Stores. De actie loop van 30 november tot en met 24 december, of zolang de voorraad strekt! Twijfel je of dit setje wel wat voor je is? Lees dan onze LEGO 40293 Christmas Carousel review om de knoop door te hakken.

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


20% korting op alle LEGO Technic sets

LEGO Shop promoties december 2018

Op LEGO Shop@Home en in de LEGO Brand Retail Stores zullen alle LEGO Technic sets 20% korting krijgen. De actie loop van 30 november tot en met 24 december of zolang de voorraad strekt!

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


20% korting op LEGO Advent Calenders

LEGO Shop promoties december 2018

Op dit moment heeft LEGO de LEGO Advent Calendars in de aanbieding met 20% korting. Voor de actie geldt op=op.

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


Gratis LEGO 5005253 Christmas Reindeer Ornament 2018

LEGO Shop promoties december 2018

Van 14 t/m 24 december geeft LEGO dit rendierornament weg bij een minimale besteding van €35 op LEGO Shop@Home en in de LEGO Brand Retail Stores.

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


Binnenkort uit de handel

LEGO Shop promoties december 2018Er staan 204 sets op de lijst om binnenkort uit de handel te gaan. Enkele daarvan zijn al uitverkocht, maar er is nog genoeg aanbod te vinden. Doordat LEGO Shop@Home niet echt meewerkt en de sets niet altijd goed weergeeft, kun je het beste de link hieronder volgen voor het volledige overzicht. De pagina is in het Engels omdat de Nederlandstalige shop de sets niet weergeeft. Je kunt wel gewoon bestellen omdat dit Shop@Home Nederland is. Kom je uit België, dan geldt hetzelfde. Voeg de sets toe aan je winkelmand en verander daarna de taal/regio om te bestellen.

Bekijk de sets op LEGO Shop@Home


Jouw mening telt!

Ben jij inmiddels al aanbieding-moe aan het worden of zit er nog wat rek in en ga je profiteren van de huidige aanbod aan promoties? Wat je keuze ook is, we zijn benieuwd en lezen daarom jouw mening met plezier onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links