Expanding the LEGO Winter Village boeken

6
1811
Expanding the LEGO Winter Village boeken

Terwijl LEGO fans (on)geduldig wachten op de aankondiging van de nieuwe LEGO Winter Village set, kunnen ze wel alvast hun Winter Village uitbreiden. Dit aan de hand van de Expanding the LEGO Winter Village boeken van Charles Pritchett.

Expanding the LEGO Winter Village

Charles heeft dit jaar twee delen uitgebracht van zijn Expanding the LEGO Winter Village reeks. In beide boeken kun je aan de hand van bouwinstructies zes winterse taferelen bouwen. Dat zijn er 12 in totaal. Het enige wat jij dient te doen is de onderdelen te verzamelen. Dit kan aan de hand van een overzichtslijst bij elk bouwwerk.

Expanding the LEGO Winter Village boeken

Het eerste boek omvat instructies voor het bouwen van een Town Fountain, Horse and Sleigh, Classic Car, Old Truck, Photos with Santa en een Ski and Snowboard Shop. Het tweede boek voorziet in instructies voor de Foot Bridge, Delivery Truck, Cargo Airplane, Winter Greenhouse, Sweets Market Stand en de Old Church.

Photo With Santa Winter Village MOC

Beide boeken zijn inmiddels te koop als paperback en kosten rond de €24. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de steentjes verzamelen en te bouwen.

Hieronder een handje vol LEGO boeken met kerstthema die te koop zijn of binnenkort te koop zullen zijn via Bol.com:

LEGO Christmas Ideas
Christmas – Creative Brick Building
The LEGO Christmas Ornaments book 1
The LEGO Christmas Ornaments book 2

Jouw mening telt!

Zie jij wel brood in deze boeken en kun je ze goed gebruiken voor het opbouwen van jouw LEGO kerstdorp? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links