[Nieuws] Einde LEGO Worlds in zicht

2
1493
Einde LEGO Worlds

De game LEGO Worlds was het antwoord van LEGO op de zeer populaire Minecraft game. Nu zijn er legio aan games te vinden in het sandbox en adventure genre, maar LEGO worlds was op zijn eigen manier uniek. De ontwikkelaars hebben laten weten dat ze zullen stoppen met het doorontwikkelen van de game.

Einde LEGO Worlds

Dat een game op een gegeven moment niet meer doorontwikkeld wordt is een logische stap. Helaas komt het einde van LEGO Worlds toch wat rauw op het dak van de fans. De beloofde Survivor modus (verhaal) zal nooit het levenslicht zien. Uiteindelijk blijft er een game over waarin je alles kunt maken dat je maar kunt bedenken. Dit natuurlijk met de nodige uitbreidingen en extra’s die de afgelopen jaren zijn verschenen. De game bevat daardoor veel content.

LEGO Worlds

LEGO Worlds heeft een trouwe schare fans en die zullen de game hoe dan ook blijven spelen. Om de fans niet zomaar aan de kant te schuiven, is er een gratis Showcase Collection Pack 2 DLC vrijgegeven waarbij je heel wat bouwwerken aan de game toe kunt voegen. Het pakket is vanaf vandaag te downloaden. LEGO Worlds blijft logischerwijs speelbaar en de TT Games heeft niet aangegeven wanneer de ondersteuning precies eindigt.

Wat vind jij van dit nieuws?

We zijn benieuwd wat jij van dit nieuws vindt. Speelde je de game nog, heb je er veel plezier aan beleeft of zag je dit al aankomen? Laat het weten in een reactie hieronder of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links