[Nieuws] Deur voor LEGO World of Warcraft sets staat op een kier

3
1985
LEGO World of Warcraft sets

In een interview met Forbes, heeft vicepresident van Blizzard, Matt Beecher, laten weten dat de deur voor LEGO World of Warcraft sets op een kier staat.


LEGO World of Warcraft sets

Met de Overwatch licentie heeft LEGO een mooie deal gemaakt en kan het bedrijf miljoenen spelers van het spel aanspreken met sets gebaseerd op de game. Niet onbelangrijk is dat daarmee ook andere licenties van Blizzard voor het grijpen liggen om LEGO sets van te maken. In een interview met Forbes werd Matt Beecher gevraagd hoe groot de kans is dat een andere licentie van een LEGO sausje voorzien wordt. Matt antwoordde het volgende:

“It needs to be the right time and place for both parties. I mean, we would definitely be interested in discussing that. With World of Warcraft,there’s a hundred million-plus people that have touched that experience at some point in their life, so there’s a very broad and diverse audience around the world that supports World Of Warcraft. But it obviously would be a mutual decision. We need make sure there’s enough indicators pointing to that it would be a great idea.”

Blizzard is in ieder geval enthousiast. Als we naar de populariteit van WoW kijken zal LEGO hier een goede stap mee kunnen zetten. Niet alleen vanwege de game en de miljoenen fans, maar ook vanwege de fantasy setting die gegarandeerd veel mensen aan zal spreken. De deur staat dus op een kier en de toekomst zal uitwijzen of LEGO en Blizzard hier wat mee gaan doen.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van LEGO sets gebaseerd op World of Warcraft en denk je dat dit een goede zet van LEGO zal zijn? We zijn benieuwd en lezen graag jouw mening in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!