[Nieuws] Chris McVeigh wordt LEGO Designer

2
1437
Chris McVeigh wordt LEGO Designer

Voor wie al langer LEGO heeft opgepakt als hobby, is vast wel bekend met de naam Chris McVeigh. De beste man bracht gisteren naar buiten dat hij LEGO Designer wordt en momenteel druk aan het verhuizen is.


Chris McVeigh wordt LEGO Designer

Chris McVeigh - Nintendo

Chris McVeigh is bekend van zijn leuke en speelse LEGO MOC’s. Daarnaast heeft hij twee boeken uitgegeven waarin bouwbeschrijvingen zijn te vinden van LEGO kerstornamenten. Doordat hij goed weet hoe je bouwwerken van LEGO kunt maken, heeft hij nu een baan bemachtigd bij LEGO als designer voor de LEGO Creator Expert en Architecture thema’s. Met name dat laatste thema zal in z’n straatje liggen, want zijn MOC’s zijn over het algemeen klein en gedetailleerd. Precies wat nodig is voor de Architecture lijn. Chris begint in maart als LEGO designer en wij zijn alvast bekend naar zijn eerste LEGO set.

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Chris heeft op zijn website veel MOC’s staan waarvan veel ook voorzien zijn van gratis instructies. Bezoek www.chrismcveigh.com om het aanbod te bekijken.


Jouw mening telt!

Ben jij bekend met Chris McVeigh en denk je dat hij een goede LEGO Designer zal worden? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links