[Nieuws] Bricksworld Own Creations komt met eigen Skylines

2
1729
Bricksworld Own Creations komt met eigen Skylines

Bricksworld Own Creations zijn terug van weggeweest en lanceren hun eigen Skyline series. Bricksworld Own Creations (BOC) staan bekend om hun eigen gemaakte MOC’s die ze als sets verkopen. Voorheen hebben ze diverse aanhangers en spoorweg add-ons uitgebracht. Nu zijn de pijlen gericht op Nederlandse Skylines. Hieronder een overzicht en een aantal coupons voor een gratis add-on mocht je overgaan tot een verkoop.


Bricksworld Own Creations komt met eigen Skylines

BOC Skyline Binnenhof - BOC-SKY-BIN

De skylines zijn geïnspireerd door het LEGO Architecture thema. Het grote verschil is echter dat de focus ligt op gebouwen en skylines uit Nederland. Waar LEGO tot op heden nog geen Architecture set heeft uitgebracht die is gebaseerd op Nederland, daar vult BOC hem in. Om te starten brengen ze in eerste instantie drie nieuwe modellen uit, Den Haag, Scheveningen en Het Binnenhof. Het aanbod zal nadien uitgebreid gaan worden met onder andere Hamburg Duitsland. Sinds vorig jaar waren er al skylines beschikbaar van Heerlen en Maastricht.

BOC Skyline modules

In tegenstelling tot de Architecture lijn van LEGO, zullen de BOC sets bestaan uit modules. Hierdoor heb je zelf in de hand hoe je de skyline in wilt delen. Extra voordeel hiervan is dat er later na smaak extra modules bijgevoegd kunnen worden. De insteek is dat je kunt kiezen om losse modules, een skyline met modules, of enkel de skyline te kopen. Elke set of module komt met een handleiding om het model te bouwen en te implementeren. De sets zullen voorzien zijn van een bedrukte zwarte tile zoals ook te vinden is in de Architecture serie van LEGO. De onderdelen bestaan enkel uit nieuwe originele ongemodificeerde LEGO onderdelen.

BOC Skyline modules

De sets zijn vanaf vandaag te pre-orderen en worden volgende week verzonden. Om te vieren dat deze nieuwe skylines beschikbaar zijn, mogen we in samenwerking met BOC drie exclusieve couponcodes beschikbaar stellen. De coupons geven recht op een gratis add-on voor een skyline naar keuze. Het Binnenhof komt met de Ridderzaal, Scheveningen met Sea Life en Den Haag met standbeeld op het plein. De coupons zijn geldig tot en met 31 mei 2019 en te gebruiken op Bricksworld.eu tijdens het bestelproces.

Coupon codes:

  • Scheveningen coupon BISL = gratis SeaLife module (t.w.v. €6,99)
  • Den Haag coupon BIPL = voor een gratis Plein standbeeld module (t.w.v. €5,99)
  • Binnenhof coupon voor BIRZ = voor een gratis Ridderzaal module (t.w.v. €5,99)

Laat jouw mening horen!

Wat vind jij van deze BOC skylines, de mogelijkheid met modules en de steden die nu als sets worden uitgebracht? We zijn ook benieuwd welke steden jij graag als BOC set ziet verschijnen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links