25% korting tijdens Crazy LEGO Days

42
11869
25% korting tijdens Crazy LEGO Days

Je hebt het ongetwijfeld op de radio gehoord of op het internet gezien. De Crazy LEGO Days. Hoewel het duidelijk was dat deze actie van 20 t/m 23 september zal lopen en dat je 25% krijgt, is het onduidelijk waar je die korting krijgt en welke voorwaarden eraan verbonden zitten. Hieronder alle info op een rijtje.

25% korting tijdens Crazy LEGO Days

Crazy LEGO Days

De korting is geldig van 20 t/m 23 september bij deelnemende winkels. Dit zullen LEGO speciaalzaken, webshops en algemene speelgoedwinkels zijn. De korting van 25% is van toepassing op de verkoopadviesprijs. Her en der zullen er gerust uitschieters tussen zitten, maar verwacht geen wonderen. De korting is in feite geldig op alle LEGO sets, maar ook hier zullen ongetwijfeld uitzonderingen tussen zitten. Onder de deelnemende winkels vallen onder andere Bol.com, Fun.be, Dreamland, Maxitoys, Alternate en Wehkamp.

LEGO Bugatti Chiron aanbieding
Voorbeeld Crazy LEGO Days bij Bol.com. Klik op afbeelding om naar aanbieding te gaan.

Dit is maar een kleine selectie. Kijk daarom vanaf morgen op de websites van LEGO speciaalzaken en speelgoedwinkels om te zien of ze deelnemen. Bekijk een overzicht van LEGO speciaalzaken op onze LEGO Winkels-pagina.

Laat van je horen!

Ben jij van plan om te profiteren van de Crazy LEGO Days of denk je dat de kortingen uiteindelijk wat tegen zullen vallen? Laat het weten in een reactie.