Nieuwe nieuwsbrief optie Bouwsteentjes.info

1
269
Nieuwsbrief optie Bouwsteentjes

We hebben een jaar lang gebruik gemaakt van Mailchimp om email te versturen aan bezoekers die zich hiervoor in hadden geschreven. Net als de meeste artikelen die we schrijven, kost ook het opstellen van een dergelijke email tijd. We hebben daarom maar vrij weinig gebruik gemaakt van Mailchimp. Naast dit is de nieuwe privacy wet ingegaan op 25 mei en hierdoor hebben we besloten Mailchimp niet meer te gebruiken, maar hebben daarvoor in plaats een nieuw systeem geïmplementeerd.

Nieuwsbrief optie Bouwsteentjes

Mailchimp is door ons verwijderd doordat de nieuwe privacywet in werking is gegaan afgelopen 25 mei. Doordat we daarnaast het liefst zo min mogelijk gegevens willen verzamelen, in willen zien of door willen sturen naar deren, en we nauwelijks een nieuwsbrief versturen, hebben we besloten dat we een ander systeem gaan gebruiken.

Nieuwsbrief optie Bouwsteentjes

Het nieuwe systeem is een updatesysteem die jou een email stuurt zodra we een artikel posten. Je kunt je daarvoor inschrijven door de website te bezoeken in desktop weergave via de laptop, pc, smartphone of tablet. Het inschrijven gaat via dubbele opt-in en je moet bevestigen dat je hem wilt ontvangen vanwege de nieuwe privacywet. Het email-adres en jouw naam komen in ons systeem te staan en worden nooit gedeeld of verkocht aan derden. Je hebt te allen tijde de mogelijkheid je uit te schrijven via een ontvangen email of door ons een email te sturen. We hebben onze privacy policy aangepast vanwege deze implementatie.

Let erop dat je dus een email krijgt zodra er een nieuw artikel is gepubliceerd. We publiceren artikelen niet op een vast tijdstip en daardoor kun je te pas en te onpas een email ontvangen. Mocht je die niet erg vinden (LEGO is natuurlijk erg leuk) dan blijf je makkelijk op de hoogte. We gaan het systeem niet gebruiken voor emailmarketing, hierdoor krijg je enkel een bericht bij een nieuw artikel of Bouwsteentjes.info 🙂


Jouw mening telt!

Ben jij van plan gebruik te maken van dit systeem of bezoek je liever Bouwsteentjes.info op jouw eigen initiatief of via social media? We zijn benieuwd en lezen jouw reactie graag onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!