Nieuwe LEGO sets winter 2018 deels verkrijgbaar

0
3000
Nieuwe LEGO sets winter 2018 deels verkrijgbaar

Vanaf januari zullen de meeste nieuwe LEGO sets voor de winter van 2018 in de winkel liggen. Enkele sets zullen eerder in de verkoop gaan, dit is onder andere bij LEGO zo, maar ook bij bepaalde webshops/winkels. Bij enkele webshops en winkels zijn er al deels wat sets te koop.

Nieuwe LEGO sets winter 2018 deels verkrijgbaar

De sets die momenteel al te koop zijn zijn die uit de LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars en LEGO Duplo thema’s. Helaas zijn dit niet alle sets uit deze thema’s, maar wel al een groot aanbod. De rest van de thema’s zullen op een later moment, waarschijnlijk begin januari, in de winkels liggen. Bij LEGO zelf zullen een aantal sets vanaf 26 december te koop zijn, de rest volgt in januari.

Om het jullie gemakkelijk te maken hebben we hieronder de webshops en de thema’s die koop zijn op een rij gezet zodat je ze snel kunt vinden. Als er een promotie of kortingsactie is hebben we die vermeld.

Bol.com

FonQ

Intertoys

Voor een volledig overzicht van de LEGO sets winter 2018 verwijzen we je graag door naar dit bericht waar alle LEGO sets die tot nu toe bekend zijn zijn vermeld met foto en prijs.

LEGO sets winter 2018


Jouw mening telt!

Ben jij van plan nu al LEGO sets uit één van deze thema’s te gaan kopen of wacht je op andere nieuwe LEGO sets die deze winter uitkomen? We zijn enorm benieuwd en lezen het graag in een reactie onder dit artikel.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC’s kunt vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links