Nieuw: het LEGO Ninjago Ruilkaartspel

4
1694
LEGO Ninjago Ruilkaartspel

Via een persbericht dat we hebben ontvangen kondigt Meis & Maas het LEGO Ninjago Ruilkaartspel aan. Met het LEGO Ninjago Ruilkaartenspel kunnen kinderen en AFOL’s Ninjago ruilkaarten verzamelen en gebruiken om mee te spelen. 

LEGO Ninjago Ruilkaartspel

Amsterdam, 1 maart 2018 – Al vijf jaar volgen miljoenen kinderen wereldwijd de avonturen van de ninja-helden. Of het nou om individuele minifiguren, complete speelsets, magazines of een film gaat – de ninja’s zijn topfavoriet bij jong en oud. En nu is het tijd voor een heel nieuw avontuur, want op 1 maart lanceert MEIS & MAAS het enige officiële LEGO® NINJAGO® Ruilkaartenspel in Nederland!

Met het Ruilkaartenspel gaan fans van 5 tot 12 jaar mee op avontuur in het LEGO® NINJAGO® universum. Samen met de personagekaarten, met daarop de helden en schurken van NINJAGO® City, worden de fans tot bondgenoot gemaakt en gaan ze het duel aan met hun tegenspeler. De speciale actie- en bonuskaarten, die unieke effecten bieden, zorgen voor extra spanning en urenlang speelplezier.

Het LEGO® NINJAGO® Ruilkaartenspel bevat in totaal maar liefst 256 verschillende kaarten, waaronder 16 megakaarten, 16 ravenzwarte kaarten en 5 zeldzame gouden kaarten. Zo valt er genoeg te verzamelen en te ruilen.

De ruilkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende producten: een enkele booster (€ 1,00) bevat 5 kaarten, waarvan 1 kaart gegarandeerd holografisch is. Het Starterspakket (€ 7,99) bevat één luxe verzamelalbum, twee speelarena’s, de regels van het spel en een XL kaartenoverzicht. Daarnaast zijn het Multipack en het Boosterpack (€ 4,99) verkrijgbaar. Deze bevatten beide 5 boosters met in totaal 25 kaarten en 1 exclusieve gouden speelkaart. De overige gouden kaarten worden de komende periode verspreid via diverse LEGO® NINJAGO® magazines. Mis ze niet!

LEGO Ninjago Ruilkaartspel


Het LEGO Ninjago Ruilkaartspel ligt inmiddels bij de boekhandels in de rekken. We hebben een recensie-exemplaar van het ruilkaartspel ontvangen en we zullen spoedig een review publiceren waarin we het spel nader bekijken.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van het LEGO Ninjago Ruilkaartspel en denk je dat jij de kaartjes en het album gaat kopen? We zijn ook benieuwd of je het voor jezelf koopt of voor iemand anders. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!