Nederlandse en Belgische prijs LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store bekend

8
5600
LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store

Vanaf 1 september is het zo ver, je kan dan de LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store kopen. We hebben al wat informatie over de set maar de definitieve prijs voor Nederland en België misten we nog. De Nederlandse en Belgische prijs LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store is bekend nu de set op Shop@Home toegevoegd is. Naast de prijs hebben we ook de overige HD Visuals voor je. Je kan de prijs, de officiële omschrijving en de visuals hieronder vinden.

LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store

LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store

De LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store zal in Nederland en België een prijs krijgen van €159.99. Hiermee zal de set een tientje duurder zijn dan in Duitsland. Ook Frankrijk kent een prijs van €159.99. Wil je dat ene tientje besparen, dan is dat enkel mogelijk in Duitsland.

De officiële beschrijving LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store:

LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store

Ga naar de oude viswinkel aan het strand, een winkel boordevol elementen uit de viswereld met een uitkijktoren met balkon van waaraf je 360 graden uitzicht hebt en een kantoor op de benedenverdieping. Dit model is ideaal om neer te zetten én om mee te spelen. Inclusief 2 afneembare daken en een achterwand die open kan voor eenvoudige toegang tot de winkel, 4 minifiguren, een figuur van een kat, 3 zeemeeuwfiguren en vele andere coole details en elementen om je verbeelding op hol te laten slaan.

LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store

  • Inclusief 4 minifiguren: een kapitein, een visser, een vissersvrouw en een kind, plus figuren van een kat en 3 zeemeeuwen.
  • De oude viswinkel bestaat uit een gedetailleerde buitenkant, een winkel en een daaraan verbonden uitkijktoren met kantoor. Al deze elementen staan op een zandkleurige LEGO® 32×32 bouwplaat met rotselementen.
  • De buitenkant is voorzien van trapjes naar de voor- en zijdeur van de winkel, relingen, een kraan met 2 pijpen en meters aan de achtermuur, een ventilator en diverse elementen, waaronder een bordje met ‘Anton’s Bait Shop’ (tegel van 2×4), een bordje met openingstijden, een bordje met ‘gone fishin”, een anker, een vat, 2 banden met kettingen, 3 kratten met 2 vissen en transparante ijselementen, 4 vissen die aan haken hangen, 2 reddingsboeien, een doos met haken (tegel van 1×2) en een gereedschapskist met een boor, oliekan en moersleutel.
  • De winkel is voorzien van een achtermuur die open kan en een afneembaar dak met schots en scheve houtelementen en decoratieve stickers, 2 plafondlampelementen, 2 toegangsdeuren die open kunnen, 2 ramen in glasstijl, groene en beige vloertegels, 4 ramen die open kunnen, een toonbank, rekken en verschillende elementen met onder andere een kassa, een mok, een fles, doosjes voor haken, geld, een bureaulamp, 2 roeispanen, spullen om te vissen waaronder hengels, harpoenen en visnetten, 3 duikhelmen, 3 zuurstoftanks, 4 flippers, een sextant, een tegel met kaartdecoratie, een TNT-doos plus een spin en spinnenweb onder de vloer.
  • De onderste verdieping van de uitkijktoren is voorzien van een kantoor met 2 ramen die open kunnen, een dichtgetimmerd raam met een krantensticker, een bureau, een stoel, lamp- en krantelementen en een ladder naar de bovenverdieping.
  • De bovenste verdieping van de uitkijktoren beschikt over een afneembaar dak met een weerhaan, 2 ramen die open kunnen, een balkon met 360 graden uitzicht en verschillende elementen zoals een telescoop, een vlag, een scheepsstuur, een lantaarn en 2 decoratieve krabben.
  • Ideaal als displaymodel of voor rollenspel.
  • Inclusief een boekje met informatie over de fan en de LEGO® ontwerper die deze set ontworpen hebben.
  • Deze set bevat meer dan 2045 onderdelen.
  • Afmetingen: ca. 32 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep.

LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store LEGO Ideas 21310 Old Fishing Store

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de set en de uiteindelijke prijs? Ga je de set op dag 1 kopen of wacht je liever even af. We lezen graag jouw kijk op deze zaken in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat?

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je op deze pagina heel veel LEGO aanbiedingen kan vinden!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!
– We de geschiedenis van het LEGO logo uitgebreid hebben besproken!