[MOC] LEGO Winter Grocer

9
3121
LEGO Winter Grocer

Om alvast in de stemming te komen voor de winter en de kerstdagen, heeft SpaceBrick een Winter Grocer MOC gebouwd. Bekijk hieronder de foto’s en gebruik het bouwwerk voor inspiratie voor jouw eigen bouwwerken.

LEGO Winter Grocer

LEGO Winter Grocer

Deze LEGO Winter Grocer is aan alle kanten sfeervol ingericht, heeft een vrolijke en gezellige uitstraling en zal niet misstaan als een officiële LEGO Winter Village set. De begaande grond is grotendeels ingericht als winkel. De eerste verdieping biedt ruimte aan een – voor LEGO fans – bekende hobbykamer met de nodige knipogen naar LEGO sets. Om het geheel af te maken is er een kerstboom met daaronder cadeaus en een paard en wagen toegevoegd.

LEGO Winter Grocer LEGO Winter Grocer LEGO Winter Grocer

Benieuwd naar meer creaties van SpaceBrick? Dan kun je die vinden op zijn Flickr-kanaal of website. De instructies voor dit model zijn trouwens te downloaden tegen een klein bedrag. Mocht je interesse hebben dan kun je de instructies hier kopen. Overige MOC’s die we hebben uitgelicht vind je op onze LEGO MOC’s-pagina.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze MOC en geeft het jou inspiratie voor jouw eigen creaties? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.