[MOC] LEGO Tyrannocow – Yop Animations

4
577
LEGO Tyrannocow

Soms kom je een MOC tegen die absurd en grappig is. Reden genoeg om de MOC dan even in de aandacht te zetten hier op Bouwsteentjes. De MOC die de afgelopen dagen onze aandacht trok is de LEGO Tyrannocow van Yop Animations.

LEGO Tyrannocow – Yop Animations

LEGO Tyrannocow

De bouwer heeft overduidelijk inspiratie gekregen deze MOC te bouwen dankzij de T-Rex uit de nieuwe Jurassic World D2C set. De Tyrannocow is het resultaat van het creëren van hybride dinosauriërs. Als dat maar goed gaat. Hoewel de Tyrannocow er grappig en knuffelbaar uitziet, is het schijn dat bedriegt. Met haar speciale uieraanval zal ze op mensen jagen om ze vervolgens als tussendoortjes te verorberen. Even alle gekheid op een stokje, want je hebt de nodige fantasie nodig om met een dergelijk bouwwerk op de proppen te komen. Naar ons idee is de uitwerking goed gelukt en zijn we benieuwd of Yop Animations met nog meer absurde MOC’s komt die geïnspireerd zijn op de T-Rex.

LEGO Tyrannocow LEGO Tyrannocow

Wat vind jij van deze MOC?

Laat in een reactie weten wat jij van deze MOC vindt en of je zelf ook wel eens absurde ideeën hebt die je om wilt zetten naar een LEGO bouwwerk.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!