[MOC] LEGO Last man on Earth door Sebastian Bachórzewski

1
1180
LEGO Last man on Earth

Geregeld lichten we hier op Bouwsteentjes een LEGO MOC uit. De MOC’s zullen we zoveel mogelijk afwisselen en er zal voor ieder wat leuks voorbij komen. Gebruik de MOC’s van anderen gerust ter inspiratie voor jouw eigen LEGO creaties.


LEGO Last man on Earth

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het zou voelen om de laatste man of vrouw op aarde te zijn? Met deze MOC gebouwd door Sebastian Bachórzewski kan dit gevoel benaderd worden, althans op een LEGO manier. De bouwstijl van deze MOC geeft een post-apocalyptische indruk en brengt het survival gehalte naar boven. De scene is op een leuke manier opgebouwd en maakt gebruik van verschillende onderdelen om het zo realistisch mogelijk te maken. Deze en andere MOC’s van Sebastian Bachórzewski kun je vinden op zijn Flickrpagina.


Wat vind jij van deze MOC?

We zijn benieuwd wat jij van deze MOC vindt. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Vorig artikel[MOC] LEGO Fabuwars door Peter IImrud
Volgend artikel[Nieuws] Nieuwe LEGO Star Wars game in ontwikkeling
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.