[MOC] LEGO Art Set – Wood Box & Art Tools

3
2553
LEGO Art Set - Vant.

Je hebt MOC’s in alle soorten en maten. Klein, groot, grappig, absurd, realistisch, historisch, etc. Ditmaal hebben we een realistische MOC voor je die – als je niet goed kijkt – niet van het echte werk te onderscheiden is. De LEGO Art Set – Wood Box & Art Tools is gemaakt door Vant.

LEGO Art Set – Vant.

LEGO Art Set - Vant.

Creatief zijn kan op vele manieren. De één kookt, de ander maakt kunstwerken en je hebt ze die schilderen, tekenen of graffiti spuiten. Maar wat als je creatief bent en dit combineert met LEGO. Dat noemen we dan super creatief. Vant. deed precies dit en bouwde deze koffer met daarin allerlei teken- en schildersbenodigdheden. Het mooie aan dit alles is dat op afstand niet te zien is dat dit van LEGO gemaakt is. Het is niet bekend uit hoeveel onderdelen deze MOC bestaat. Wel weten we dat dit het eerste project is van Vant. dat te maken heeft met kunst. Hij geeft aan dat er meerdere zullen volgen. We houden hem dan ook met plezier in de gaten. Mocht je benieuwd zijn naar de de andere projecten die Vant. heeft gemaakt, dan kun je zijn Flickr-pagina bezoeken.

LEGO Art Set - Vant. LEGO Art Set - Vant. LEGO Art Set - Vant. LEGO Art Set - Vant. LEGO Art Set - Vant. LEGO Art Set - Vant. LEGO Art Set - Vant.

Wat vind jij van deze MOC?

Kunstig is deze MOC zeker. We zijn daarom benieuwd wat jij ervan vindt. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!