MOC: England 793

4
770

Brick to the Past is een groep met Engelse AFOL’s die samen indrukwekkende MOC’s bouwen, gebaseerd (de naam zegt het al) op het verleden. Vandaag werpen we een blik op het project “England 793”, die ze het afgelopen jaar in het leven hebben geroepen. De MOC’s van “Brick to the Past” zijn te bezichtigen op de grotere, Engelse LEGO beurzen. Voor de meeste is dan waarschijnlijk net even te ver om naartoe te reizen maar gelukkig kan je op Bouwsteentjes.info meegenieten… 

Het jaar 793 is misschien wel een van de belangrijkste jaren in de Britse geschiedenis. Dit is jaar was namelijk het begin van de Viking-plundertochten. Hier hebben de mannen van “Brick to the Past” deze MOC op gebaseerd. De MOC bevat verschillende verhalen en geven een goed beeld van wat er zich in 793 allemaal afspeelde in Engeland. De complete verhaallijn is te vinden op de website van Brick to the Past.

Dit gigantische project is meer dan 17 vierkante meter groot en is gebouwd door James Pegrum, Dan Harris, Simon Pickard, Jimmy Clinch, Steve Snasdell en Tim Goddard. Genoeg gepraat, tijd voor wat beelden!

england_793_02
england_793_08
england_793_07
england_793_06
england_793_05
england_793_04
england_793_03
england_793_09

Want some more?

Ben je benieuwd naar het complete verhaal achter deze MOC of benieuwd naar andere creaties van Brick of the Past? Neem dan eens een kijkje op hun website of Facebookpagina. Uiteraard zijn wij reuze benieuwd naar jullie gedachten over dit project. Laat het ons weten via een reactie!

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website?
– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren?