Opening LEGO Flagship Store Amsterdam bekend

25
10981
LEGO Flagship Store Amsterdam

Dankzij een persbericht weten we nu wanneer de Flagship Store in Amsterdam opent en wat de openingsacties zijn. Lees snel verder om alles te weten te komen over de LEGO Flagship Store Amsterdam.

LEGO Flagship Store Amsterdam

LEGO Flagship Store Amsterdam

De LEGO Store Amsterdam zal zich vestigen aan de Kalverstraat ter hoogte van de kruising met de Duifjessteeg. Dit is naast de Bershka. De winkel gaat officieel open op 29 november. Tijdens de feestelijke opening zullen er exclusieve promoties verkrijgbaar zijn. De Store zal twee verdiepingen kennen en bevat onder andere bouwwerken die gebaseerd zijn op Nederland. Tevens zal er een Mozaïek Maker aanwezig zijn waar je jouw foto na kunt bouwen als portret van LEGO.

In de winkel zal een 3,5 meter hoge windmolen staan. De molen is één van de grootste modellen in de etalage en gemaakt met in totaal 885.757 LEGO stenen. Het bouwwerk is 3,25 meter hoog, weegt zo’n 1.820 kilogram en kostte 3.140 uur om te ontwerpen en bouwen.

LEGO Flagship Store Amsterdam


Openingsacties!

LEGO Flagship Store Amsterdam

Tijdens de opening en de dagen daarna, zijn er exclusieve items te krijgen. Dit uiteraard wel wanneer je een aankoop doet. Zo is er enkel op 29 november de bovenstaande LEGO Windmolen te krijgen bij aankoop van minimaal €75. Tevens krijgt elke klant het I ♥ LEGO Store Amsterdam Tile cadeau. Van 3 t/m 5 december is de I ♥ AMS BrickHeadz verkrijgbaar bij besteding van minimaal €75.

LEGO Flagship Store Amsterdam LEGO Flagship Store Amsterdam

Wil jij graag in één van de twee LEGO Stores gaan werken, dan kun je daar momenteel nog voor solliciteren. Lees meer over werken bij LEGO in dit artikel.

Laat van je horen!

Ben jij van plan bent vaker een bezoek te brengen aan één van de twee LEGO Stores Nederland als ze geopend zijn of blijf je gebruik maken van het gemak van het online shoppen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.