LEGO Super Mario Power-Up Packs onthuld

0
2152
LEGO Super Mario Power-Up Packs

LEGO heeft vier LEGO Super Mario Power-Up Packs onthuld die te combineren zijn met de Starter Course die in augustus zal verschijnen. Alle vier de packs zullen los te koop zijn en bieden een nieuw uiterlijk voor Mario en geven nieuwe mogelijkheden. Alles over de packs lees je hieronder.

LEGO Super Mario Power-Up Packs

De vier Power-Up Packs geven de mogelijkheid Mario te voorzien van extra mogelijkheden. De mogelijkheden houden in dat je bepaalde skills kunt gebruiken om het level te doorkruisen of munten te verzamelen. Buiten deze extra mogelijkheden, geven ze Mario een nieuw uiterlijk. Momenteel staan er vier van de Power-Up Packs gepland. De packs zullen tegelijkertijd verschijnen met de overige LEGO Super Mario sets en kost €9,99 per stuk. Meer over LEGO Super Mario en de sets lees je in dit artikel.

LEGO Super Mario Power-Up Packs

  • LEGO Super Mario 71370 Fire Mario Power-Up Pack
  • LEGO Super Mario 71371 Propeller Mario Power-Up Pack
  • LEGO Super Mario 71372 Cat Mario Power-Up Pack
  • LEGO Super Mario 71373 Builder Mario Power-Up Pack

LEGO Super Mario 71370 Fire Mario Power-Up Pack  LEGO Super Mario 71371 Propeller Mario Power-Up Pack LEGO Super Mario 71372 Cat Mario Power-Up Pack LEGO Super Mario 71373 Builder Mario Power-Up Pack

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Super Mario Power-Up Packs en het thema? Ben je van plan het te gaan kopen, ken je iemand die hier enthousiast van wordt of zie je het niet zitten? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.