LEGO Star Wars May the 4th 2020

2
5812
LEGO Star Wars May the 4th 2020

May the 4th, voor de Star Wars fans een bekende dag. Zoals gewoonlijk zal LEGO de nodige promoties hebben en is de nieuwste LEGO Star Wars UCS te koop. Hieronder het overzicht van alle May the 4th promoties van dit jaar.

LEGO Star Wars May the 4th 2020

Er zijn een aantal promoties te vinden bij LEGO. Je krijgt dubbele LEGO VIP-punten op alle LEGO Star Wars sets, er zijn sets met korting te koop en je kunt profiteren van de gratis LEGO Star Wars Death Star II Battle set. Uiteraard zal ook de nieuwe A-Wing Starfighter te koop zijn. Hieronder alles op een rijtje zodat je precies de details van de acties weet.


LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter

Release LEGO Star Wars 75275 UCS A-wing Starfighter

De nieuwste LEGO Star Wars UCS set zal verkrijgbaar zijn vanaf 1 mei. De A-wing Starfighter bestaat uit 1673 onderdelen en is 27cm hoog, 42cm lang en 26cm breed. Een bouwbaar standaard met plaque zorgt voor een makkelijke manier om het ruimteschip te displayen. Er is een A-Wing Pilot Minifigure toegevoegd die exclusief via deze set te krijgen is. In Nederland en België kost de set €199,99.


LEGO VIP

Dubbele LEGO VIP-punten op LEGO Star Wars

LEGO VIP-leden kunnen tussen 1 t/m 4 mei profiteren van dubbele LEGO VIP-punten op alle LEGO Star Wars aankopen. Ideaal als je de A-wing of één van de vele andere Star Wars sets op het oog hebt. De dubbele punten verdien je ook op pre-order sets van de Mandalorian.


LEGO Star Wars 40407 Death Star II Battle

Gratis LEGO Star Wars 40407 Death Star II Battle

De LEGO Star Wars 40407 Death Star II Battle is van 1 t/m 4 mei – of zolang de voorraad strekt – verkrijgbaar bij aankoop van minimaal €75 aan LEGO Star Wars sets. De set bestaat uit 235 onderdelen en biedt de mogelijkheid om een sectie van de Death Star te bouwen waarbij een TIE Interceptor een A-wing achtervolgt. Ons advies is om snel toe te slaan mocht je het setje willen bemachtigen. Deze promo is ook geldig op pre-orders.


LEGO Star Wars May the 4th

Korting op LEGO Star Wars sets

Zoals elk jaar zal LEGO enkele LEGO Star Wars sets afprijzen. Verwacht geen wonderen, maar wellicht dat er een set tussen zit die een aantrekkelijke prijs heeft. Op dit moment zijn zes sets en een LEGO Star Wars 20th Anniversary horloge en schrijfset met korting te krijgen.


LEGO Star Wars VIP rewards

Graded Limited-edition LEGO White Boba Fett

Er zullen begin mei een aantal nieuwe LEGO VIP Rewards beschikbaar worden gesteld. De eerste betreft een nieuwe Sweepstake, waarbij je een Graded Limited-edition White Boba Fett inclusief ongesneden en genummerde stickervel kunt winnen. Uiteraard dien je hiervoor VIP-punten in te zetten om kans te maken.

LEGO Star Wars Visuals Dictionary - header

Daarnaast zal er een door Jens Kronvold Frederiksen gesigneerde LEGO Star Wars Visual Dictionary verkrijgbaar zijn. Hiervoor dien je VIP-punten in te leveren. De exacte details zijn nu nog niet bekend.

Wat vind jij van de deals?

Natuurlijk lezen wij graag jouw mening. Laat ons weten wat jij van deze LEGO May the 4th aanbiedingen vindt! Ga je profiteren, valt het je tegen of twijfel je nog?