LEGO Star Wars 75278 D-O verkrijgbaar

5
5640
LEGO Star Wars 75278 D-O

De LEGO Star Wars 75278 D-O is vanaf nu te koop via LEGO. Alles wat je over de set moet weten lees je hieronder.

LEGO Star Wars 75278 D-O

LEGO Star Wars 75278 D-O

De bouwbare D-O zal prima passen naast de al eerder verschenen BB-8, de Porg en Yoda. D-O komt inclusief een standaard en een plaque met D-O Minifigure en bestaat uit 519 onderdelen. De kop is rond te draaien en te kantelen. D-O zal niet kunnen rollen en zit vast aan de standaard. De LEGO Star Wars 75278 D-O is vanaf 19 april te koop via LEGO en kost €74,99.LEGO Star Wars 75278 D-O

Roep allerlei herinneringen op aan spannende Star Wars: The Rise of Skywalker filmscènes met dit coole LEGO® Star Wars™ D-O (75278) droid bouwspeelgoed. De authentieke details van dit geliefde Star Wars personage zijn prachtig nagemaakt van LEGO stenen en fans zullen blij zijn met de kantelbare kop van D-O, die ook nog eens 360 graden kan draaien, en de verstelbare antennes.

Ontworpen om gezien te worden
Deze LEGO set bevat een ingebouwde standaard voor het bouwmodel, plus een informatieplaatje met een schattige D-O minifiguur om thuis of op je werkplek neer te zetten.

Welkom in het LEGO Star Wars universum
Sinds 1999 creëert de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het legendarische Star Wars universum. LEGO Star Wars is uitgegroeid tot het meest succesvolle thema met coole cadeau-ideeën voor alle leeftijden, dus waarom niet voor jou?

LEGO Star Wars 75278 D-O

  • Fans kunnen hun eigen verzamelmodel bouwen van de geliefde D-O (75278) droid uit de film Star Wars: The Rise of Skywalker, waarin authentieke details in LEGO® stijl zijn nagemaakt. Een fantastisch model om te bouwen en neer te zetten!
  • Het model heeft beweegbare antennes en de kop kan kantelen en 360 graden draaien, net als het Star Wars™ personage. Inclusief een ingebouwde standaard, plus een informatieplaatje en een minifiguur van D-O die zeker in de smaak zal vallen bij verzamelaars.
  • Deze D-O droid om te bouwen en neer te zetten is nieuw vanaf mei 2020 en vormt een prachtige toevoeging op de collectie van elke Star Wars™ fan of LEGO® bouwer.
  • Dit coole, 519-delige LEGO® Star Wars™ droid bouwspeelgoed is erg leuk voor creatieve Star Wars fans van 10 jaar en ouder. Het is bovendien een geweldig cadeau voor een verjaardag, de kerstdagen of een speciale gelegenheid.
  • De D-O droid om zelf te bouwen is ca. 27 cm hoog, 10 cm breed en 16 cm diep. Hij neemt dus niet te veel ruimte in beslag, maar zal thuis of op kantoor zeker grote indruk maken.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze bouwbare D-O en denk je dat je hem aan de verzameling toe gaat voegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.