LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter

3
2568
LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter

De laatste Ultimate Collectors Series (UCS) set die LEGO heeft uitgebracht is de Imperial Star Destroyer. Natuurlijk rijst dan de vraag welk voertuig de volgende is die de UCS behandeling krijgt. Het is de A-wing Starfighter geworden.

LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter

LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter

De A-Wing Starfighter is in vergelijking met de Imperial Star Destroyer, maar een klein ruimteschip. Toch weet LEGO 1673 onderdelen in dit setje te proppen. Het resultaat is een A-Wing die 27cm hoog, 42cm lang en 26cm breed is. Een bouwbaar standaard met plaque zorgt voor een makkelijke manier om het ruimteschip te displayen. Er is een A-Wing Pilot Minifigure toegevoegd die exclusief via deze set te krijgen is. De LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter is vanaf 1 mei te koop via LEGO en kost in Nederland en België €199,99.LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter

Haal herinneringen op aan de filmklassieker Star Wars: Return of the Jedi met deze geweldige Ultimate Collectors Series LEGO® A-wing Starfighter (75275) bouwset! De strakke pijlpuntvorm is prachtig nagemaakt met LEGO stenen en fans zullen de authentieke details, zoals de draaiende laserkanonnen en de afneembare koepel op de cockpit die nieuw is vanaf mei 2020 zeker waarderen.

Een prachtige blikvanger
Dit model, een ware bouwuitdaging voor liefhebbers van 18 jaar en ouder om alleen of samen met vrienden en familie van te genieten, wordt geleverd met een standaard, een informatieplaatje en een minifiguur van een A-wing piloot. Bekijk ook de andere modellen om te verzamelen, zoals de Stormtrooper™ helm (75276) en Boba Fett™ helm (75277).

Een universum vol opwinding!
Al sinds 1999 creëert de LEGO Groep versies van beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum om zelf te bouwen. LEGO Star Wars is inmiddels het meest succesvolle LEGO thema, met bouwsets die een geweldig cadeau vormen voor een verjaardag, de kerstdagen of als verrassing voor fans van alle leeftijden.

LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter

  • Maak een verbluffend model van de allereerste LEGO® Ultimate Collector Series versie van de A-wing Starfighter (75275) uit Star Wars: Return of the Jedi, met een afneembare cockpitkoepel die nieuw is vanaf januari 2020!
  • Star Wars™ fans zullen de authentieke details, zoals de draaiende laserkanonnen, ongetwijfeld geweldig vinden. De set is inclusief een verstelbare standaard met informatieplaatje en een A-wing piloot om een opvallende Star Wars opstelling te vormen.
  • Deze A-wing LEGO® set maakt deel uit van de Star Wars™ Ultimate Collector Series (UCS). Bekijk ook de briljante Stormtrooper™ helm (75276) en Boba Fett™ helm (75277) modellen om te bouwen en neer te zetten.
  • Deze 1673-delige LEGO® Star Wars™ A-wing fighter bouwset biedt een leuke en boeiende bouwuitdaging voor Star Wars fans van 18 jaar en ouder en is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, Kerst of als verrassing voor een andere speciale gelegenheid.
  • Dit LEGO® Star Wars™ A-wing fighter model om te verzamelen is inclusief standaard ca. 27 cm hoog, 42 cm lang en 26 cm breed en maakt grote indruk als je het thuis of op kantoor een mooi plekje geeft.
  • Met deze batterijloze bouwset kunnen volwassenen zich heerlijk ontspannen na een dag hard werken. Vergeet je zorgen voor een tijdje, word weer helemaal zen en creëer een ongelofelijk LEGO® Star Wars™ A-wing model!

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter? Ga je hem aan de verzameling toevoegen, ben je er nog niet over uit of weet je bij voorbaat al dat je deze set niet in huis gaat halen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.